ווי כמה אני שונאת תשבצים-
תמיד נשארת לי מילה אחת בסוף שלא מתאימה למשבצות השחורות . ובמיוחד תשבצי היגיון עם הגדרות מעורפלות. האפשרות הראשונה שאת/ה סכיזופרן -אבל אם כך, לא היית מודע לכך וכותב כך-אז ההגדרה הזו של התשבץ נמחקה. האפשרות השנייה שהאדם שאליו אתה נשוי/אה כותב /קורא בפורום, ואת/ה חושש כל כך מחשיפת מידע שיכולה להזיק לך בתקשורת איתו, אבל מצד שני יש כל כך הרבה הודעות שעונות על אותן הגדרות-אז גם זו נמחקה. האפשרות השלישית שאת/ה בכלל שני אנשים, הוא והיא -לא נשואים זה לזה,ושניכם משום מה בוחרים לספר את ה"ספור "שלכם דרך ניק משותף-מה שכמובן לא הגיוני, כי מסך העשן שנוצר כל כך מעורפל,שאין שום סיכוי להבין מה הבעיה שלו ומה שלה. כי מה לעשות בחיים אין " שני עולמות עם ספור חיים אחר שהספורים נפגשו והפכו לספור משותף". כי מה לעשות, גם אחרי 40 שנות זוגיות, 80 שנות חיים נשארים שני אנשים שני ספורים שתי זהויות יש נקודות חפיפה, השקה, התאמה אבל לא ספור משותף. אני -מוציאה ידי מהמשחק הזה. לא רוצה יותר לנחש מי כותב מה מי הוא מי מה הוא מה למה הוא/היא לא כותב תחת "ניק" אחד ברור למה אי אפשר לקבל תשובות ברורות לשאלות ברורות לא מספיק עירפול יש בחיים.