אלינקה !!!!!!!

chany

New member
אלינקה !!!!!!!

שיהיה לך שבוע חדש וטוב. היום יצא לי 10 מטבעטות, נהדר.

Digi Lista

New member
גם אני מאחלת שבוע טוב../images/Emo13.gif

למרות שלי הוא התחיל רע, אני מאחלת שבוע טוב לא רק למנהל החביב(רק חביב,שלא יגידו שאני בעייתית...
)אלא גם לכול חברי הפורום ולכול מי שיראה בעת שיעמום את ההודעה הזאת

longshut1

New member
digi!לא לחשוף קשרים פרטיים בפורום!

אם עוד יגלו על השוחד שאני נותן לך כדי שלא תשתלטי לי כאן על הפורום עם המיליון תמונות שיש לך,שאין לי מושג איך יש לך מקום במחשב בשבילם...
...יש לי תיאוריה,שבעצם בבית חולים טירה נותנים לך להשתמש ברשת מחשבים שלהם,ובגלל זה יש לך מלא מקום....ממממממממממממממממממ...נכון??

Digi Lista

New member
זה מורכב...(או שלא...)

התיאוריה שלך נכונה חלקית(שוב עברתי מקום אישפוז?איזה כיףלי מעיפים אותי מכול מקום!אני מצליחה לגרום לרופאים להתאשפז במקומי - מה לא עושים כדי שאני אעוף...),ההמשך שלה אומר שאחרי רשת המחשבים בבית החולים טירה שקיבלתי על מנת שאני אעסיק את עצמי יש את הבית ובו יש את מחשבי האינפנטיל ירוחם,אנחנו לא ממש מסתדרים בינינו(גם שאר החלקים כמו צומבציצקי המסך ולבנה המדפסת למשל בכסאח איתי...הם התחילו!...אני רק הכנסתי מכות בעת הצורך והיה הרבה כזה...)אבל אין קשר...כשירוחם מעצבן אותי(כול שתי דקות)אני נוקמת ומוחקת לשאר בני המשפחה דברים שלהם מהמחשב ואחר כך אני בהלם מה קרה לקבצים שלהם(אם לאתספרו אני לא אספר...הסוד הזה לא יתגלה לעולם...)כדי לפנות מקום לתמונות כי אני צריכה תמונות(ככה אני מנצחת את ירוחם)...הבעיה שמרוב אישפוזים בבתי חולים ומוסדות למשוגעים שונים איןלי ממש זמן וכוח לאסוף פי 1217689897857656 יותר תמונות(העיקר שיש לי כסף מהשוחד שלך...)

longshut1

New member
עובר מחלקה.ואת?../images/Emo6.gif

10 מטבעות,סחתיקה חני! איזה קלף יצא היום?(אני מקווה שאני לא מנחס אותךחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) יום נעים

chany

New member
אלינקה ממוש של אילנית

10- יצאו לי בינתיים 6 מטבעות נעלמו לי ונישארתי היום עם 4 גבעים, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היתגעגתי אליך.לא הייתי כמה ימים נכון?

longshut1

New member
../images/Emo6.gifאילנית ממושית של אלי!!!!../images/Emo24.gif

את לא מסוגלת להיות לא-מתוקה,נכון??חחחחחחחחחחחחחחחחח האמת?גם אני התגעגעתי אלייך
!! מממממממממ את אומרת שיצאו לך 6 מטבעות אתמול,והיום 4 גביעים?נראה לי מעולה,לא סתם!שימי לב,6 מטבעות =ירח בשור,וגם 4 גביעים=ירח בסרטן.כלומר,את חווה כעת כמה ימים של התחברות לאילנית האמיתית,הטבעית,ומנסה לברר איפה באמת את מרגישה בנוח,ובעיקר עם מי.אז אם אתמול הרגשת את יכולת ההענקה המיוחדת שלך,היום יהיה לך מין יום כזה של יותר הפניית האנרגיות פנימה,ועריכת סדר בים הרגשות שלך,שקצת גועש כרגע.אבל אין מה לדאוג,מתוקה,להפך-קיבלת הזדמנות לדעת בדיוק איך את מרגישה כלפי כל מיני מורכבויות בחייך,ולערוך סדר עדיפויות,משום שלעיתים אי אפשר לתת הכל לכולם,כי מה יישאר לאילנית??....וזה-תמיד טוב! יום נעים,נשמה!העלית לי חיוך על פניי!

chany

New member
אלינקה.איזה כיף לי שיש לי אותך

כמו תמיד קבל
חזק מאוד.

longshut1

New member
ואיזה כיף לי שכיף לך שיש לך אותי../images/Emo6.gif

מה לעשות,שיעורי הלוגיקה מטריפים לי המוח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח קבלי גם את
וזה כבר שניים אז ניצחתי:) נ.ב עוד מישהו מריח דבק???טוב נו,כנראה ונוס בנסיגה משגעת אותי:)

למעלה