אלינקה,שבת שלום

chany

New member
אלינקה,שבת שלום

הוצאתי לי קלף יומי ויצא לי היום 10 מוטות זה כישלון לפי גידי גילבוע אני הוזמתני היום לבת דודתי שגרה לא רחוק מממני כי יש לנו ביקור מחיפה. האם הקלף הזה יביא לי כישלון במיפגש???????

longshut1

New member
לא הייתי אומר כישלון,אלא

בעיקר אווירה כבדה וחונקת שכזו...10 מטות זה שבתאי בקשת.קשת זה אחד מהסימנים שקשורים לנסיעות(תאומים גם כן),ולכן צפוי היה שייצא לך אם את נוסעת לאירוע היום.כאשר שבתאי "מתלבש" על הקשת הוא גורם לו להרגיש שלקח על עצמו יותר ממה שיכול היה,ובעצם הכניס עצמו למצב של אי נוחות,חנק,רצון לפרוק עול..משהו כמו,"יה רבאק,הייתי חייבת לנסוע?באסה רצינית כל הביקור הזה". קיצר,לא נעים,ואפילו די מציק...אבל לא משהו שבגללו יתמוטט העולם.נכון,יהיה קצת כבד,תקשורת לקויה בין המשתתפים,ויבוא לך לחזור הבייתה,ובעיקר להרגיש ש"אין לך אוויר",וש"מזה,יום שבת,איפה הכיף והקלילות??"..אבל האלגנטיות,החמימות,והלבביות שלך ימשכו וימשכו...עד שתחזרי הבייתה ותכתבי בפורום שהגעת,ואנחנו כבר נעלה לך את המצב רוח עם כמה שטויות קלילות... ובכל זאת,תיהני....10 מטות,10 מטות-אבל משפוחה,נשמה:)

chany

New member
אלינקה ממוש,אתה צודק,אים לי חשק

ללכת לביקור הזה אבל פשוט לא נעים. הייתי מעדיפה ליהיות עם חברות שלי בתל אביב,(אגב אני גרה בראישון) כמו כל שבת, במיסעדה,ודווקא הביקור הזה יצא לי. יש משהו בדברים שלך. אבל כמו תמיד, מילותיך היפות הרגיעו לי את הנשמה. אני מודה לך ואספר לך איך היה כשאחזור. שבת שלום ומבורך אילנית

longshut1

New member
נשמה,בכל קלף רע,יש תמיד משהו טוב

ובדרך כלל ה"טוב שברע" בעצם אומר לך שכדי להיות מספיק חדה בפעם הבאה שיש כזה אירוח,ופשוט לסרב לבוא,עליך לעבור עוד פעם את החוויה המסויימת הזו..:) בכל אופן,כמו שאמרתי,לא כזה סיפור גדול,ואת יכולה להעביר את הזמן שם במחשבות על קלפים,מזלות,אלוהים,ושאר טירופים,ולהעלות את זה לפורום...משם אני כבר אקח את זה קדימה:)...חוץ מזה,כל דקה שתעבור שם,רק תגרום לך להבין טוב יותר,עמוק יותר,שלא נורא פשוט לומר(בעדינות):"וואלה,לא מתחשק לי,לא בא לי,היום זה יום שבת,בראש שלי להיות עם החברות",וגם אם באה תגובה לא נחמדה,לדעת לספוג... יאללה,שטויות,תמציאי תיאוריות משוגעות,תעבירי דחקות בשקט שאף אחד לא ישמע,תפנצ´רי כמה צמיגי מכוניות(סתם),ולפני שתשימי לב זה ייגמר... נשתמע:)

chany

New member
אלינקנ,בכל זאת

אני מאוד אוהבת את הבני דודים שלי,הם מאוד נחמדים.רק שחבל שיצא כך דווקא היום ולא יום אחר.אבל אני בטוחה שלא אסבול שם.

longshut1

New member
חחחחח חס לשלום חני!!!

הקלפים לא אומרים שאת לא אוהבת את הבני דודים:)...יאללה,חפיף!:)

chany

New member
../images/Emo39.gifחחח טוב שיש לך מצב רוח

מהשטויות שלי אלינקה חחחחחח

longshut1

New member
וואלה,אני שוקל להתחיל לשלם לכם על

בסיס קבוע,איזו חבורה נהדרת של אנשים...רק דבר אחד אני לא מבין,הונוס בנסיגה לא משפיעה עליכם??אם לא,אפשר להחליף מפות?? היי חני,אל תשכחי לכתוב כשאת חוזרת,כדי שנזריק לך כמה זריקות שיגעון,שבטוח יפיגו את המתח של ה10 מטות:) יאללה ביי

chany

New member
אלינקה.חזרתי

היה מאוד נחמד. היתנשקתי עם כולם דיברנו אכלנו ביחד והיה כיף לא נורמלי.ישבתי שם 3 שעות ואפילו הזמנתי את בני הדודים אלי בפעם הבאה. בת דודתי המאחרת רצתה לדעת משהו בקשר לבית שלהם כי היא משוכנעת שהוא לא מביא לה אנרגיות חיוביות. אמרתי לה שתבוא אלי ואולי תוכל לעזור לה. בקיצור טוב שיש לי אותכם ואואך,ממש נחמד לי.אני מאושרת מאוד ביום של 10 מטות. אבל הכישלון הוא בתחום הידידותי שלי.הפסדתי ידיד טוב. שבוע טוב לך אלינקה המתוק ולמטאור המדהימה.

longshut1

New member
ממממוזר לעלא

10 מטות ויוצא כיף לא נורמלי?? מזה? טוב נו:),יכול להיות ש10 המטות היו רלוונטים לאותו ידיד...מה קרה?

longshut1

New member
בטוחה שיצא לך 10 מטות???../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

וואלה זה ממש מטריד אותי...גם אם ניקח את כל סט המשמעויות של 10 מטות,לא יכול להיות בחיים מצב שזה מרמז על "כיף לא נורמלי"...אולי יצא איזה 4 מטות או משהו כזה?

chany

New member
זה יצא 10 מטות

אבל הידיד אדר שיצא לי במשחק מספר 7 (אתה היית מספר 3 זוכר עם השיר אמן, של ליאורה) לא כותב לי יותר. אין לי מושג אבל יש פה משהו.לכן ה 10 מטות יצאו לי ולו כישלון בידידות.ככה אני יכולה להסביר את זה. למרות שגם בביקור כמה שהיה לי כיף חשבתי על דברים אחרים, מעניין שבוע טוב אילנית

10 מטות../images/Emo42.gif

אלי וחני,בא לי להוסיף משלי לעיניין 10 המטות ואירועי היום של חני. אולי,מה שניתן להבין אחרי שעבר לו היום בכייף,שעוד חזון למועד,יש משהו שחני לא היבחינה בו,מרוב הכייף שהיה לה.ואולי,מאחר ובשבתאי באריה עסקינן,הראה שבתאי את פניו המאירים,לחני מלאת האור החיובי כל כך, והעניק לה ממתנותיו,שפע של אהבה והנאה הזורמת אל חני,כהד,להיתחברותה עם מקור השפע הפנימי שלה,שפע של אהבה .

chany

New member
תודה לך אפלה מוארת../images/Emo23.gif

באמת אני מרגישה טוב אחרי מה שכתתב לי.אבל עם הידיד זה עדיין כישלון,שלחתי לו מסר היום,הוא לא הגיב.יתכן שזה 10 המטות,אני קצת בדיכאון,יש לי עוד חצי שעה ברוך השם לעבור את היום הזה. אבל אפלה מוארת אני מודה לך מקרב לב .ומאחלת לך שבוע טוב מתוקה

תיקון דחוף!!!!!!!!שבתאי בקשת!!!!!!|

מה אומר לכם כניראה 10 המטות היסתירו לי!!!! כמובן 10 מטות-שבתאי הקשת!

longshut1

New member
כן,אבל איך ניתן לדעת את זה לפני?

בסך הכל,מדובר בפריסת קלף,פריסה יומית.ברור ששבתאי יכול להיות סבא טוב למי שהכין את שיעוריו,ולהיטיב לאין שיעור עם הסובייקט...בכל זאת נראה לי,שבאמת מרוב החיוביות שחני מקרינה,היא אולי לא שמה לב לאיזה שבתאיונצ´יק פחות נחמד שהסתובב וזמזם סביבה במשך היום,וסביר להניח שמדובר באותו ידיד,שדינמיקה משברית החלה להתפתח סביבו.אולי השיעורי בית השבתאיים קשורים לדרך התנהלותה עם הידיד...וזאת העתיד יספר לנו.. ובכל זאת,יש כאן נקודה מאוד בעייתית.מה קורה כשבאמת מישהו עושה פריסה יומית,ויוצא כזה קלף.הרי אי אפשר לאמר לו "תהיה לך אווירה מעיקה...או שההפך...",משום שמיד הוא יגיד לך,"תשמע,את זה גם אני יכול לדעת לבד..."...מה דעתכם?

longshut1

New member
ודאי שניתן,אך דרוש שיתוף פעולה

מצד השואל.כלומר,על השואל לשנות את גישת "תגיד לי מה יהיה לי היום",ל"תגיד לי מהם הכוחות שיפעלו היום".לאחר שהשואל יבין את מערך הכוחות,הוא יוכל לבחור אם להגיב לאותו מערך בדרך זו או אחרת,ומילים יותר פשוטות-לבחור לחוות התפתחות מסויימת ואחת של מצב הדברים.שוב,דוגמת המלך והקבצן מתאימה. מה שקורה בפועל,שקורא בקלפים שיעז לעשות זאת,יספוג קיתונות רותחין,משום שלרוב האנשים שבאים לייעוץ אינם מודעים למכניזם האמיתי בקלפים.ואז מתחילות שיחות הטלפון של "אמרת לי ככה ולא קרה",ולך תסביר להם פילוסופיה שלמה על רגל אחת...אז מה שקורה שגם הנאמנים ביותר לגישה שתארתי לעיל,נכנעים ללחץ,ובוחרים בפירוש שנראה להם הסביר ביותר.אבל,כמו בעיית האינדוקציה(זה שהשמש זרחה עד היום,לא אומר שהיא תזרח מחר),לעולם הסבר כזה לא יהיה נכון,או אמיתי,במובן החמור של המילה.לרוב הוא יקלע בול למטרה,אבל אם נשתמש בטרמינלוגיית הספקנים הקיצוניים ביותר,יהיה זה משול להסקת קשר סיבתי בין זה שכל פעם שבשעון שלך 12 ,אז הביגבן מצלצל,ולכן השעון שלך גרם לביגבן לצלצל.. וזו בדיוק מהותו של הפורום הזה.פילוסופיה זה לא רק דיבורי סרק למטורפים,אלא נוגעת בכל רובד ורובד בחיינו.ולראיה...............

chany

New member
כן.אני יאמץ לעצמי

מהם הכוחות שיפעלו עלי היום. נהדר ניפלא אלינקה. תודה לך.

למעלה