אלין! איפה את?

אלין! איפה את?

בפעם האחרונה שראיתי אותך חייכת במפגש. את חסרה לנו. איפה את? אני נשבע לך שבפעם הבאה כשאראה אותך לא רק אחבק אותך גם אנשק אותך. רק תשחילי מילה. איפה את? כנסי לתגובות של אבא וגיל. זה רק יעשה לך שמח להנות מהפיגור השכלי הבלתי מוגבל שלהם. מצפה לראות תגובה שלך בקרוב. גיא טריסקר המאוד מתגעגע.

גיא, אני כאן חיה מתה.

מצטערת שאני לא הרבה בפורום יש לי מצב לא טוב. הכל ביחד הצטבר לי כל מה שאני רוצה זה רק למות אני מיואשת מאוד. אבל אני לא יעשה לעצמי כלום סליחה שאני לא עונה לאף אחד אין לי חשק ואין לי מצב רוח לכלום. יום נעים שיהיה לך תודה ואני אוהבת אותך מאוד אתה יודע. תמיד יאהב אותך.

loveline

New member
אלין????????????????..

ואם צריך אני אסע עד לירח אם צריך אז אנפץ את החומות ואם צריך אני אזכיר לכל שוכח שאף אחד כבר לא יגנוב לי את הזמן שלי איתכם !!!

o g

New member
ורד שלחתי לך בבוקר מסר ../images/Emo39.gifאורית

o g

New member
ורד-כניסה למסרים

בשורה העליונה שבצד ימין שלה מופיעים מספרי הדפים הפעילים בפורום. אז בצד שמאל של השורה הזאת אמור להיות כתוב "מסרים" ואוליגם ציור של מעטפה ליד זה. יש? אם כן תלחצי על האייקון "מסרים" וההודעה שלי כבר מחכה לך שם אם את לא מוצאת את האייקון "מסרים" אז את צריכה להיכנס למערכת מחדש אדריך אותך בהמשך אם תצטרכי. אורית

שביק

New member
לאין המקסימה והיקרה

את יודעת שאני כאן בשבילך. אוהבת אותך. תאכלי משהו טעים ובריא, מקלחת,מבט במראה, תיראי כמה את יפה ומקסימה וכמה כולם אוהבים ומחכים לך,אנא, התאוששי, צאי קצת החוצה, ליום יפה, ושיהיה לך יום נעים יקירתי, שולחת לך
שביק

למעלה