אלימפוס c-750

a glass moon

New member
אלימפוס c-750

אבקש את דעתכם על המצלמה הזו מכיון שאני ואבי שוקלים לקנות אותה (זו גם הסיבה ששאלתי על כרטיסי ה xD לפני כמה ימים). כמו כן אם ישנן מתחרות באותה קטגוריה של מיפרט, מחיר וכו', אשמח לדעת. תודה רבה

idohal

New member
המצלמה הטובה ביותר של אולימפוס

בז'אנר הזה וכרגע אין לה מתחרות. בקרוב פנסוניק אמורים לצאת עם מצלמה דומה ובתוספת מייצב

bzini

New member
יופי של מצלמה

אתמול חזרתי מטיול בארה"ב ואחרי כמעט 300 תמונות (אני יודע שזה לא הרבה) ההתרשמות שלי מהמצלמה טובה אף יותר מבעבר. יופי של תמונות בכל התנאים, יום, לילה, עם פלאש ובלעדיו. חדות מצויינת, צבעים נהדרים והזום הזום... אגב, גם ללא מייצב ניתן להגיע לתוצאות מצויינות בזום מקסימלי, למעט בצילום לילה ללא חצובה או משענת. נקודה חשובה נוספת למתחילים היא שהמצלמה כמעט ולא מפספסת במצב אוטומטי לחלוטין. אני מצלם בידני ואשתי באוטומטי וקשה להבחין בהבדלים בין התמונות. והמחיר רק יורד, כיום 509$ לפני מס ב B&H. מומלץ!

yos7070

New member
אני מצלם איתה

אני מצלם איתה כ-3 חודשים , ומאד מרוצה. למעט המחיר הגבוה של כרטיסי הזכרון אין לי הרבה תלונות. הוספתי לה מתאם ומסנן UV כך שגם העדות שמוגנות וניתן להחזיק בה בצורה נוחה.

yos7070

New member
עדות=עדשות

ובלינק המצורף תוכל לראות קצת תמונות שצולמו איתה

bzini

New member
תן פרטים על המתאם והמסנן

חיפשתי אחד ב B&H ומה שהציעו לי לא כל כך מצא חן בעיני. במה אתה משתמש, מאיפה קנית וכמה עלה?

yos7070

New member
פרטים

מתאם של אולימפוס לסדרת 700 עלה בחנות צילום בחיפה 130 ש"ח פילטר UV של 55מ"מ של B&W עלה 100 ש"ח באותה חנות

PbD

New member
רק צריך להוסיף לתקציב מחיר XD

שעדיין גבוה - אך סביר להניח שכרטיסים אלו יהיו זולים יותר בעוד שנה...

idohal

New member
כרטיס לא קונים כל יום. המחיר יחסית

גבוה לכרטיסים אחרים אז קונים כרטיס של 256 מ"ב (וכדי שלא יתנפלו עלי אפשר גם 2X128 מ"ב) וזה מספיק לשלב הראשון. בשלב השני אם מצלמים הרבה כדאי לקנות ארנק דיגיטלי ולא צריך כרטיסים נוספים.

komandatore

New member
מצלמה טובה מאוד

אני מצלם בדור הישן-730 וה750 משופרת לגבי ה XD אם קונים בחו"ל אפשר להשיג במחיר של סמארטמדיה

למעלה