אלימלך כן או לא?

river campeon

New member
אלימלך כן או לא?

בהתחשב בכך שבעונה הבאה יוכלו לייבא שוערים בקנה מידה יותר רציני ובהתחשב במה שקרה אתמול אלימלך כן או לא?

itamar argaman

New member
אלימלך לצערנו הרב

כבר לא צעיר, ואני משער שהעונה הבאה שלו תהיה גם האחרונה שלו, לבייב מדבר ביזנס והוא לא מתכוון להישאר על האולד סקול והוא יתחיל לקנות שוערים ברמה גבוהה מעל הליגה הישראלית.

petertosh

New member
בלי קשר למה שקרה אתמול

אבל עם קשר לבניית העתיד,הגיע הזמן לחשוב על תחליף למלך של הפועל. אני יודע שמחזרים אחרי דוידויץ',ואווט לא רוצה לעזוב את ספרד. חלק מה"מהפכנות" שהפועל הולכת לעבור-אבוקסיס,דומב,אנטבי...

יואב ק.

New member
אבוקסיס יפרוש

דומב ואנטבי הם פשוט חורים בהגנה וחייבים לעוף (ומהר). אלימלך יפנה מקום בעיקר בגלל הגיל, ואני מקווה שיהיה תחליף טוב. לדעתי גם רחמין תחליף טוב אבל לא נראה לי שהוא יהיה השוער הבא של הפועל.

../images/Emo79.gif"אלימלך, הוא המלך..."../images/Emo79.gif

מה קורה לכם אנשים? מעבר לזה שהוא סמל מובהק של המועדון, אלימלך הוא אחד השוערים הטובים והיציבים בליגה. שכחתם את התצוגה ההירואית שהוא נתן בדרבי? שכחתם את ההצלות המדהימות שלו העונה? שכחתם שהוא "נועל" את השער? שכחתם שכינו אותו: "אימת בועטי הפנדלים?" אז נכון, ביום ראשון הוא עשה טעות. טעות חמורה אפילו. טעות שכמעט עלתה לנו בהפסד. אבל קאם און! אם תתחילו לסלק שחקן מהקבוצה אחרי כל טעות- נישאר מהר מאוד עם 2 שחקנים בלבד. מפלס הטעויות שאלימלך עושה השנה- הוא נמוך. בעונה הזו אני יכולה לספור את הטעות מול מכבי חיפה בסיבוב הראשון, ואת הטעות מול בית"ר ביום ראשון. ומה עם שאר המשחקים? שהוא הציל לנו ת'תחת? שביט הוא איש נפלא. באמת. אין הרבה שחקני כדורגל שהאישיות שלהם כובשת אותך ככה, אבל שביט הוא אחד מהם. הוא שקט, הוא אינו מתלהם, הוא אוהב את הקהל ואוהב את המועדון. הוא נותן את עצמו בכל משחק. גם כששאר השחקנים נרדמים בשמירה. הסיבה היחידה שבשנה הבאה צריכים להשתדרג בשוער נוסף, היא גילו המתקדם. עלינו להכין את עצמנו ל"יום שאחרי אלימלך". אבל עד שזה קורה, תנו לו את הקרדיט הראוי. מגיע לו.

תקשיבי

מתי פעם אחרונה הוא עצר פנדל? טוב אז אולי יש לו ורק לו מנעול לשער, אבל המנעול מתיישן מיום ליום, פה ושם הוא משמן את המנעול, לא יותר מזה.

למעלה