אלימלך-דוידוויץ'

petertosh

New member
אלימלך-דוידוויץ'

עם כל מה שהולך מסביב,מה דעתכם על אפשרות שהחיפאי עם הבלורית יתפטש ויתמגל לנו? אולי זה צעד חכם כי גרנט רוצה לבנות סגל ארוך טווח שירוץ לפחות 3 שנים ביחד וצריך דם צעיר יותר. מצד שני הפרש הגילאים שלהם לא כזה משמעותי,ובמשחקים באירופה שביט הפגין יכולת של שוער ענק,לעומת הקיצון השני של ניר שרק הרס להם בגלל טעויות טירון. אי אפשר להסתיר את רצונו של גרנט בניר גם בגלל הקרבה בניהם ולא רק בגלל חשיבות מקצועית. לשביט יש עוד מינימום 2 עונות לתת ביכולת טובה.ברור לכולם שהיום המושג "סמל" נמשה מלקסיקון הכדורגל בארץ,ובכל זאת,שביט למרות הבעיטות המבחילות וההרחקות המעצבנות לפעמים,הוא חלק בלתי נפרד מהפועל,לא פחות משימי לטעמי ובטח ע"פ פז"ם. אין מצב שהוא יסכים לשבת כמחליף לניר,זו תהייה השפלה רצינית. רוני לוי כבר הביע התלהבות אם יהיה טרייד,ושביט יהווה מחליף לניר בגלל יכולתו ונסיונו במפעל האירופי. לדעתי: להשאיר את שביט,גם מבחינה מקצועית וגם שישאר איזה בזנט להיאחז בו בשביל כולנו בעידן החדש,אבל קודם כל מקצועית. אם להביא שוער,שיהיה רק אניימה או מישהו כמותו.

יואב ק.

New member
לדעתי כדאי שהוא

יתפטרטוש ויתמנגל
עכשיו ברצינות, גם אני חושב שעדיף ששביט ישאר שוער ראשון אם גרנט רוצה שוער ישראלי, אם מדובר בשוער זר ברמה אז זה כבר משהו אחר.

ReDEAD

New member
הבעיה הכי גדולה היא שגרנט

שם עלינו האוהדים זיין ! פשוט מאוד ובמילים האלה לא רחוק היום שהוא גם יציע להביא את קלינגר בתור עוזר מאמן. אני אישית ממש מפחד ממה שהולך לקרות לנו בקבוצה שנה הבאה תחת השגחתו של גרנט.. אם כל הכבוד לכסף אין לי שום רצון להיות איזה ריאל מדריד להחליף שחקנים כמו גרביים וזה למרות התארים..

westmay

New member
שכל שוער ישאר בקבוצה שלו

כאב לי אישית שגם ניר הוא חלק מהרודפים אחרי הכסף.. החשבתי אותו בתור אחד מהסמלים שיש לנו, היות והוא גדל במועדון שרק טיפח אותו, מימן את הניתוחים שלו, תמך בו וכו'.. אלימלך הוא שוער טוב, אבל הוא יכול להישאר אצלכם..

בכל הטררם סביב השוערים

שכחו את ניר רחמין. המועמד הטבעי והבלעדי לרשת את שביט אלימלך. שגרנט ובילבולייב יחנקו. אינשאללה שהעיסקה לא תצא לפועל.אמן

על האש

New member
../images/Emo12.gif

עם כל זה שגדלתי עם ניר,והייתי חבר ילדות שלו. אני לא חושב שהוא מתאים לרשת את שביט,אמנם הוא סבל מהרבה פציעות וחוסר מזל,אבל אני לא חושב שהוא בהכרח מתאים לקבוצה כמו הפועל,בתור שוער ראשון כמובן.

מגיע לו צ'אנס

והוא בוודאי עדיף על כל ליגיונר שיבוא לקבוצה רק כי הציעו לו יותר כסף.. כל השמות שמתפרסמים מידי יום כמועמדים להגיע לקבוצה בשנה הבאה,לא מוסיף לי בריאות.. לא רוצה שהפועל תהפוך לקבוצה ליגיונרית מגעילה סטייל *כבי אליפות לא קונים בכסף.

westmay

New member
לא הייתי קוראת לשכר

שהוא מקבל אצלנו "התנדבות"... מסכים איתי? ואני בת דרך אגב

החילוף הזה מיותר

הקבוצה שלנו צריכה להתחזק לקראת העונה הבאה, ללא ספק, אבל מכל העמדות שזקוקות לאיוש מיידי להדבק דווקא לשוער? החלוצים שלנו הם סוג של בדיחה. הם אולי סבירים בשביל הליגה שלנו, אבל אם המטרה היא אירופה- הם רחוקים מלהספיק. יש לנו מגנים חלטורה, כמו אנטבי וחליס, שהרבה יותר דחוף להחליף אותם. אני חושבת שמכל הקבוצה- דווקא עמדת השוער שלנו מכוסה היטב. עזבו עכשיו את העובדה ששביט הוא אחד מסמלי 'הפועל'. גם מבחינה טכנית ומקצועית, שביט הוא שוער מצוין ומוערך ביותר. הוא הוכיח את עצמו בליגה, וחשוב מכך- באירופה עצמה. אנשים רבים נוטים ללגלג על שחקני הפועל, אבל מעולם לא שמעתי ביטויים כנגד שביט אלימלך. הוא תמיד משדר רוגע כזה, שמצליח לחדור גם ברגעים של לחץ אמיתי. בגלל הסיבות האלו, אני מתקשה להבין מדוע מכל שחקני הקבוצה "האפורים", מנסים למצוא מחליף דווקא לאחד השחקנים הטובים שלה. מילא היו מדברים על להביא שוער זר ברמה מאוד מאוד גבוהה, אבל דוידוביץ'? הוא אמנם שוער מצוין, אבל לטעמי שביט אינו נופל ממנו.

redot

New member
חשוב מאוד שתהיה רוטציה..

(לפחות תיאורטית) בעמדת השוער.

למעלה