אלימות .

ברק א.

New member
אלימות .

קודם כל , אני אוהד מכבי . דבר שני , אני מנהל את פורום מכבי פה בתפוז . דבר שלישי , והכי חשוב , רציתי להעלות גם פה , בפורום הזה , נושא שעלה אצלי בפורום לדיון , והוא האלימות הגוברת והולכת במגרשים . כאוהדים של שתי קבוצות יריבות , אנחנו נתקלים הרבה פעמים בשנאה כלפי המועדון השני . אני מודה , אני שונא את הפועל , אבל אני שונא אותה שנאה ספורטיבית בלבד , וזהו . לצערי , יש כמה אנשים שלוקחים את השנאה הספורטיבית הזו מעט רחוק מידי , לטעמי . אני מדבר על המקרה של תאומים , שרכבו הושחת ע"י אוהד מכבי ( כנראה..) , ואני מדבר על אוהד הפועל שזרק חזיז ליציע של מכבי . בתור אוהדים אמיתיים , ואני מתאר לעצמי שאתם כאלה , אני מקווה שתסכימו איתי , ובפעם הבאה שאתם הולכים למגרש , תהנו מהכדורגל , תהנו מהיריבות , אבל אל תהנו מהשנאה ומהרצון לפגוע . יש לנו שתי קבוצות מצויינות , שרצות חזק לאליפות , ראש בראש . בואו נהנה מהכדורגל..

על האש

New member
ברק בנושא הזה אני איתך...../images/Emo45.gif

אני לא ישקר אני שונא את מכבי המון !!! שונא יותר מכול דבר אחר בעולם במלוא החריפות של המילה !!! אני שונא את האוהדים שלה על הגזענות שלהם... ואת השחצנות שלהם אבל עד מעשי אלימות פו אני שם את הגבול !!! לצעיר יש כאלה שאינם מסוגלים להדחיק את השנאה שלהם ומוציאים אותה החוצה בצורות שונות הן עם זה שירה גזענית...מקרה אוברוב והבובה הכתובת נאצה על איצטדיון בלומפילד השחתת רכוש של בעלי קבוצות והרחקתם ע"י כך מהכדורגל שלנו במקום לקדם אותו חלק מהתקדמות הכדורגל נובע גם מהתנהגות האוהדים... ברגע שהרוכשים בכול הקבוצות..רואות איך האוהדים של הקבוצות שלהם מתנהגים זה מרחיק אותם למה להם להשקיע כסף בדבר שעולה להם הון תועפות בקנסות קללות..ולפעמים גם בבטחונם האישי !!! לכןלמרות שזה לא יעזור אני קורא לאוהדי שתי הקבוצות להפסיק לחמם עניינים לקראת הדרבי ולתת לשחקנים לעשות את מה שהם יודעים על המגרש וככה אף אחד לא יפגע ואף אחד לא ירצה לעזוב אין מקום לאלימות בכדורגל!!! זה מבריח גם את הרוכשים וגם קהל צעיר שההורים שלהם חושש לבטחונם במגרש !!! דיי לאלימות !!! עד המוות הפועל !!!

נגד אלימות ../images/Emo86.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

גם אני נגד אלימות יאללה בואו נעשה משהו נגד נשיר שירי שמחה שיירי הלל לקבוצות שלנו . ואם תהייה אלימות נמחה בכל תוקף קדימה הפועל אנחנו איתכם באש ובמים ננצח ביושר ובשמחה כפלייים מכינרת אחרת אדומה
שום בצל יין

על האש

New member
דונקי..

אי אפשר לעצור את זה !!! יש אוהדים שאינם יודעים לעשות סוף לגבולות הטעם הטוב... וכנראה שנצטרך להמשיך ולחיות עם זה...

על האש

New member
אוהדי מכבי...ריססו כתובות נאצה

בשם אוהדי הפועל ת"א בקריית שלום ! כול ההוכחות מביאות לכך שאוהדים של מכבי ניסו לגרום לאוהדי הפועל כמציירי הגראפיטי אבל ההוכחות כפי שהובאו אומרות אחרת...שימו לב לקובץ הTEXT המצורף...

זה משנה?

לי באופן אישי הידיעה לא ממש משנה, בוא לא ננסה להתצדק או משהו כזה... הבעיה לא מתחילה או נגמרת במקרה אחד של גרפיטי שלנו או שלהם... זה נושא באמת קשה - והלוואי והיתה לנו אפשרות לעשות משהו מעבר ל"לדבר על-זה"... שנים חיכיתי להתמודדות עם מכבי בצמרת, חשבתי שהצבע והעניין הרב דווקא ב"זכות" השנאה והיריבות הגדולה, יתנו לליגה שלנו צבע מדהים (אדום בעיקר) אבל... לדרבי הזה אני קצת חושש ללכת....

על האש

New member
חשש? לי בכול אופן אין בכלל..

אני מתכוון להגיע באופן רגיל ביותר ולהמצא באיצטדיון ללא פחד וללא חשש ופשוט להנות... היה ברור שאחרי ששנים רבות של שליטה של הפועל אוו מכבי ללא תחרות מהיריבה העירונית הורידה את המתח ואילו עכשיו ששתי הקבוצות רוצות את אותה המטרה..היה צפוי שיחזור גם הצבע ולצערינו גם האלימות...! וזה כן משנה כי אנחנו לפחות לא עושים תרגילים מלכולכים לרסס כתובות בקריית שלום בשם אוהדי הפועל? לאיזה שפל מדרגה עוד נגיע??? פשוט גועל נפש עכשיו אני יודע למה אני שונא את הצהובים האלה כול כך... שום חששות אין לי על מנת להגיע נכון אין מקום לאלימות בכדוקגל אבל היא קורת גם במדינות כמו איטלייה,ספרד,ברזיל,ארגנטינה וכו´ כאשר יש יריבות בין שתי קבוצות עירוניות בצמרת לצערינו זה חלק מהכדורגל קשה מאווד למנוע את זה...אבל אסור לגרום לזה לתת לפחד להגיע למגרשי הכדורגל..כי זה אומר שהאלימות ניצחה..

למעלה