אלימות
M melodynoa New member 25/11/03 #6 אתרע מזלי ואני לא קרובה לנושא../images/Emo67.gif אבל גם אין פורום אלימות בכלל, וזה מוזר, כי נראה שהאלימות תופסת יותר ויותר מקום בחיינו... חוץ מזה שזה פלילי.
אתרע מזלי ואני לא קרובה לנושא../images/Emo67.gif אבל גם אין פורום אלימות בכלל, וזה מוזר, כי נראה שהאלימות תופסת יותר ויותר מקום בחיינו... חוץ מזה שזה פלילי.
א איש המערות New member 25/11/03 #7 היה בתפוז פורום "אלימות" שנסגר נדמה לי שבגלל שהשם משך משתתפים שהתבטאו בפורום באלימות. מי שמרגיש/ה שפורום עבור נפגעי אלימות במשפחה נחוץ ומעוניין/ת לפתוח אותו ולנהל אותו, יכול/ה לפנות להנהלת הפורומים ולהציע את עצמו/ה.
היה בתפוז פורום "אלימות" שנסגר נדמה לי שבגלל שהשם משך משתתפים שהתבטאו בפורום באלימות. מי שמרגיש/ה שפורום עבור נפגעי אלימות במשפחה נחוץ ומעוניין/ת לפתוח אותו ולנהל אותו, יכול/ה לפנות להנהלת הפורומים ולהציע את עצמו/ה.
M melodynoa New member 25/11/03 #8 מה אתה אומר! איזה מוזר אשכרה אנשים חשבו שזה פורום לאלימים? מקום לביטויי אלימות? איזו אירוניה
א איש המערות New member 25/11/03 #9 קישור לאירוח בענייני אלימות במשפחה בפורום פמיניזם. מעניין ומומלץ לקרוא.