אלימות??

סתוונית333

Well-known member
אז קדימה, תעשי טובה ענקית למענך

ותלכי קודם כל ללמוד לאהוב ולהעריך את עצמך ובמקביל תבררי על הזכויות שלך ותבני לך תוכנית פעולה בעזרת אנשי מקצוע .

בהצלחה

סתוונית333

Well-known member
היא לא שייכת לאותן נשים חזקות ונחושות

שמחליטות להשאיר את הרפש מאחוריהן ומתחילות לשקם את חייהן.
הסיכוי שהיא תשקר במשטרה הוא אפסי ובכלל, בספק אם היא בכלל תיגש לשם כדי להתלונן עליו. .

לדאבוני, העזיבה שלה תהיה בלית ברירה ובחוסר רצון ורק אחרי שהוא יסלק אותה מהבית ודקה לא לפני.....

רגשי1

New member
מן הסתם

אם הייתי מאותן "נשים חזקות" לא הייתי בכל השיט הזה...

סתוונית333

Well-known member
את לא צודקת כי זה לא בהכרח נכון

גם נשים חזקות נופלות בפח וברשתם של בני זוג אלימים . החוכמה היא להכיר בעובדות ולרצות לצאת משם .

נכון לעכשיו את לא רוצה וחבל!

סתוונית333

Well-known member
הבעייה העיקרית- שאת מאמינה ומקווה שאם

תוותרי לו ותוכיחי לו את אהבתך זה יגרום לו להשתנות .

נהפוך הוא! ככל שתשפילי את עצמך ותאפשרי לו לרמוס אותך ככה הבוז וחוסר הערכה שלו כלפייך רק יגבר עד שימאס לו טוטאלית ממך .

את אסירה שלו מתוך רצון שלך בלבד.

שילה1

New member
הכוונה היתה שתגיע את כל מה שספרה כאן.

אם לא מבינים-עדיף לשאול ולא לפרש בקיצוניות.והציניות-לא במקומה ומיותרת.
הדברים שהיא כתבה-מספיקים בהחלט.
הבנת את זה?אפשר גם להתנצל,אלא שבהחלט לא מצפה.

מתגנב

New member
את מתבלבלת

אם היא מספרת כל מה שכתבה כאן, לא יהיה שום צו הרחקה, בטח שלא לגבר מביתו שלו. זה אפילו לא בכוון. דחיפה זה אולי אקט לא מכובד, אבל ממש לא תקיפה, הכאבה או השפלה.
מדובר בזוג עם יחסים בעייתיים, זה לא נעים והגברת במצוקה, אבל את בפירוש הסתת אותה להשיג לבן זוגה צו הרחקה מביתו שלו (שבו היא דיירת). ובפירוש כתבת לה "תלוי מה תגידי", שצריך מאד להתמם כדי לא להבין כהדחה לשקר ולהגזמה. וזה עוד לפני שחושבים איך אמורה להתפתח מערכת יחסים עם גבר עצבני ואימפולסיבי, אחרי שמשחק יצירתי עם האמת יגרום להרחקתו מביתו ובית ילדיו. אין ספק, הוא ילמד לקח, ירגע ויצא מחייה בלי להותיר נזק.
אין לי עניין להכנס איתך לריב אינטרנטי, אבל להתנצל בפני אדם שמשיא עצה כזו רעילה? משעשע.

סתוונית333

Well-known member
לא רוצה להיכנס לויכוח הווירטואלי שלכם , אבל

אני כן רוצה להתייחס לכינוי - ד י י ר ת - שהשתמשת בו לגבי בעלת הפוסט ולהעמיד אותך על טעותך המצערת.

אומנם הדירה שלו אבל היא אשתו שתרמה את חלקה בנקיון הדירה ואחזקתה ואולי גם שילמה תשלומים עבורה ומתוקף כך יש לה זכויות עליה ובשום פנים ואופן היא איננה נחשבת לדיירת במובן המקובל.

שילה1

New member
.דחיפה=תקיפה ב.התעללות מילולית=איום

וכין,יודעת בודאות.ל השאר-יקבל גם יקבל הרחקה על ידי המשטרה.
אני לא מתבלבלת-אני יודעת בוודאות!!! הבית גם שלה ומגיע לה"מדור שקט".
לעולם לא אדיח לשקר והגזמה וגם לא אנהל ויכוח עם מי שרחוק מהנושא מאוד,וגם לא מוכיח חכמה ורגישות כמתבקש בפורום כזה.

רגשי1

New member
תלונה במשטרה

אני מבינה שהעצה הזו ניתנה ממקום טוב ומנסיון, אבל אני ממש לא מרגישה שיש לי קייס להגשת תלונה(לפחות זה..)
כן, אני סופגת השפלות, וכן, הוא מכנה אותי דיירת, אורחת, למרות שאני שותפה מלאה לכל ההוצאואת ורוב תחזוקת הבית לרבות טיפון בילדיו נעשה על ידי.
וכן, אני רוה שנגיע למצב אחר, שהוא ירגע עם העצבים שלו, האיומים ויתייחס אלי בכבוד ולא כאל הפועלת שלו.

שילה1

New member
בחירה שלך מהמ ואיך לעשות.טוב יותר זה לא יהיה,

וכולי תקווה שלא תהיי עוד אישה-ברשימה "ההיא".
אגב-התחושה שלך לא נכונה.

סתוונית333

Well-known member
יש לי , יש לי אחלה רעיון בשבילך

למה שלא תלכי למכשפה שתוציא ממך עין הרע ותגרום לו להתאהב בך ?

היא תיתן לך את התקווה שאותה את לא מקבלת כאן , ועל הדרך גם תפתחי בה תלות ובתמורה תיפרדי מכמה אלפי או עשרות אלפי שקלים ומשארית הכבוד שלא נותרה בך.

מריוס זכריה

Member
מנהל
הכי מצער זה שאין לך תמיכה

לכל הפחות נסי לדבר עם נעמ"ת.
אם את יכולה, גם אני חושב שחשוב שתדברי עם עורך דין.
המצב הוא מאוד משברי, ואני לא יודע לייעץ לך האם לעזוב את הבית פםיזית או לא, אם בכלל יש אופציה כזו או כזו. הדבר היחיד שברור לי הוא שזה זמן משברי וחשוב מאוד להתייעץ עם עוד אנשים, חוץ מאלה של הפורום. הכוונה היא לאנשים שלא מופיעים כדמויות ויטואליות, אלא כאלה שעומדים מאחורי תפקיד שיש בו אחריות - כמו עורך דין או נעמ"ת וכולי.

מאחל לך הרבה כוחות!

סתוונית333

Well-known member
הזמינו אותך ליצור קשר עם - יד לאישה - כדי

לתאם סיוע משפטי ראשוני בחינם וגם ליידע אותך בזכויות שמגיעות לך .
האם התקשרת?

nirity1

New member
תכשיט אמיתי יש לך

גם נצלן של נשים ואין לו שום בעיה עם זה וגם אלים
יופי של גבר

Hermineh

New member
אני מרגישה שהתשובה אולי בגוף השאלה

למה הוא חושב שלא מפריע לך שהוא מתעצבן כל כך?
לא דברתם על זה? את לא מראה לו שאת נעלבת ממנו אלא רק מתנצלת?
אם מישהו היה מדבר אלי ככה מול ילדיי, גם מעליב אותי וגם נותן להם דוגמה כל כך לא טובה לחיים, לא הייתי שותקת. הייתי מדברת איתו, מנסה להסביר לו, מנסה לשנות את ההתנהגות הזאת ואם זה לא משתנה אז קמה והולכת.
ואני חושבת שאלימות מילולית זה גם סוג של אלימות. זה אמנם לא הורג אבל זו סביבה מאוד לא טובה לגדל בה את בנך.

למעלה