אלימות

angel151

New member
מה גלידה ? עכשיו בחורף? מממ??

מעדיפה פשוט הינה סתכלי זה בשבילך חמודה וגם ליערית ולכולם כאן..

יהודה 59

New member
אורית ../images/Emo39.gif

היי אורית הרשי לי להצטרף לשאר חבריי לפורום ולברכך על גילוי הלב ועל הצטרפותך לפורום מניסיוני אני ממליץ לך לקחת פסק זמן (לא של עלית) ולראות איך את משקמת את חייך וחיי ילדייך ורק לאחר מכן לחפש פרק ב´ טוב יותר ואמרו חז"ל "החיפזון מהשטן" הרבה אושר ואהבה

angel151

New member
רגע רגע תכנסו לכאן בבקשה

בוקר טוב! זה לא פשוט לקום וללכת למרות האלימות .. ישנם פרטים שאינכם יודעים נכון צריך לקום וללכת על המכה הראשונה אבל זה ממש קל להגיד כאשר איננו יודעים פרטים נוספים. לי תמיד אמרו את צריכה ללכת אבל מאחר וחייתי עוד מילדות בתוך חיים של אלימות עוד בהיותי ילדה כך שלא הכרתי צורת חיים אחרת. לכן אין אני יכולה להאשים אותה ! עכשיו צריך להסתכל עם הפנים קדימה , אין כאן מקום להאשמות מספיק כבר נעשה ! עמדי על רגליך, פנקי את עצמך, התחילי בתהליך שיקום כי זה מממממש לא פשוט! ועד אז אשמח לעמוד לרשותך חמודה תדעי לך שיש לך כאן כתף מאחת שהיתה בתוך אלימות במשך 32 שנה לצערי! היום אני אחרת, נולדתי מחדש, אני יפה, חכמה, ועוד ידי נטויה .. עוד לא הספקתי כלום .

נורית30

New member
אורית

קודם כל קבלי
ענק. לא משנה כמה זמן עבר, טוב שבסוף עשית את זה ויצאת משם. עכשיו תשקיעי בעצמך ובבנות, תנסו לבנות שיגרה חדשה של רוגע ואהבה. האמון בגברים יחזור לאט לאט, ובסוף תמצאי את האחד שלך. אבל נראה לי שלא בזה את צריכה להתעסק עכשיו, אלא כמו שאומרים לעשות קודם לך ולביתך.. ושיהיה לך המון המון

לכולכם../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif|פרח

אני נפעמת לגלות עירנות והתמדה שכזו מצידכם תודה רבה אורית

angel151

New member
../images/Emo141.gifאורית אני שמחה שאת מרגישה כך

כי גם אני אוהבת את הפורום ובאמת מרגישה כאן טוב . מקווה שתמשיכי איתנו !

האלי

New member
רבין ז"ל אמר:

נילחם בטרור כאילו אין תהליך שלום ונמשיך בתהליך השלום כאילו אין טרור. זו התשובה לשאלה שלך איך אפשר לסמוך על גבר. להתייחס אליו כאילו מעולם לא נפלה שערה משערות ראשך. ולהלחם בגבר פוגע ואלים בלי שום מעצורים. אני יודע שזה מה שאת צריכה לעשות. איך עושים את זה אין לי מושג. מעולם לא הייתי בסביבה אלימה כל כך. מעריך אותך מאד שיצאת מהתופת הזו בחיים. שלך, האלי.

למעלה