אלימות נגד נשים

אלימות נגד נשים

נשים כנועות שפחות זה לא אומר שאפשר לעשות בהם ככל העולה על ראש השולט כבר שמעתי על שולטים מאסטרים שלא נשמעים לקוד מילת הבטחון האם הם מאסטרים או אנסים?

אייבורי

New member
טאדדםםם

פשוט השאלה הדרמטית הייתה מחייבת מוזיקה הולמת. אולי בעצם מוזיקת אזור הדימדומים. נו, לאור שאלתך אפשר לייצר סטיקר חדש "תדע כל שפחה עבריה כי הפקירה ישבנה בידי דום מסוקס הראוי לכך"

אהבתי

חזיז דוקא פתח פה בדיסקשן פילוסופי עמוק

למה שלא תשיל לרגע את ההומור הסרקסטי, ותענה ברצינות לשם שינוי?

A לוןA

New member
אין פה שום דיון פילוסופי

אם סוכמה מילת ביטחון והשולט לא נשמע לה זהו לא בדסמ אלא אונס. מה הדיון פה?

אייבורי

New member
לרגע ברצינות

שיפסיקו לשחק עם מילת ביטחון במקום ללכת לאט בזהירות עם עיניים פקוחות לרווחה אצות רצות כאחוזות אמוק לכל "דום" אקסטרימי ששמו הולך לפניו. מצויידות ב"מילת ביטחון" כעלה תאנה. ואח"כ מתפלאים שזה נגמר בבכי. אני מציע, במקום מילת בטחון, פשוט ביטחון

polegra

New member
מאוד פשוט. כל דבר שאינו בהסכמת 2 הדדצים

נעשה בכפייה ולכן הינו אונס/מעשה מגונה או איך שלא תרצה לקרוא לזה. כל דבר שנעשה בהסכמה ולא משנה כמה משפיל ומכאיב הוא הרי זה משובח! טוב יש לי הסתייגות קטנה מעצמי - מדובר בהסכמה ולא בשליטה ע"י אלימות כלכלית מילולית ניצול מרות וכו שהן אלימות לכל דבר מקווה שהייתי ברורה -הכאב ראש לא מרפה ממני טלי

תלוי ביחסים בין השניים

היו פה נשים שטענו שהן לא רוצות מילת ביטחון כי הן סומכות על השולט. במקרה כזה הם לא אנסים. חוץ מזה אונס זה מילה מאוד קשה. אני לא בטוחה שהייתי משייכת אותה לסיטואציה הזו, אלא אם כן זה סשן ראשון, והם רק עכשיו הכירו. אם שולט ונשלטת במערכת יחסים בדס"מית, מן הסתם היא מכירה אותו כבר, ויודעת שלמילת הביטחון שלהם אין מישקל.

gidionline80

New member
אולי

מספיק עם הפוסטים האינפנטילים האלה תתרכז בעולמך ואיך לשפר אותו

RubenJones

New member
מילת בטחון - מתי כן ומתי לא

מילת בטחון היא כלי לא רע, אבל יש לו גם בעיות. מילת הבטחון הטובה ביותר היא מילת בטחון מדורגת (כמו: חם, רותח, בוער) - כך אפשר ליהנות מהכלי הזה, בלי שאחד הצדדים יפחד ממנה, או יפחד להשתמש בה ואז ''הכל ייגמר''. אגב, מילת הבטחון הבינלאומית היא mayday (כי אפשר להבין אותה גם אם היא נאמרת בפה חסום : ) העיקר, מילת בטחון טובה למתחילים או לאנשים שנפגשים לראשונה. בהמשך, העיקר הוא להרגיש אחד את השני/ה. R

למעלה