אלימות וקלפי הטארוט

• פותח הנושא dmmr
  • פורסם בתאריך

dmmr

New member
אלימות וקלפי הטארוט

במסגרת טיפולים שאני עושה ,בעיקר שמדובר במערכת יחסים בעייתית ,אני הרבה פעמים נתקלת בתחושה שקיימת אלימות מילולית או פיזית בתוך המערכת.הרבה פעמים אני חוששת (בשל גודל האחריות) לשאול ישירות על עניין זה.לאחרונה החלטתי לחקור יותר את הנושא. אשמח לשמוע האים לדעתכם ישנם קלפים היכולים להעיד על ביטוי אלימות יותר מאחרים...האים לדוגמא קלף העוצמה/כוח במיקום מסויים יכול להתפרש פשוטו כמשמעו?.....דעתכם?

בהחלט כן.

אני קצרה בזמן כרגע, מבטיחה לפרט מאוחר יותר. כעיקרון בהחלט קלף ה עוצמה עם קלפים מתאימים לידו (למשל קלף התלוי...) יכול להעיד על אלימות כזו או אחרת במערכת יחסים.

ב מ ב ו ש

New member
למה למשל דווקא עם קלף התלוי?

לא עולה על דעתי כרגע ואשמח אם תוכלי להרחיב גם על זה. בכל אופן אין לי ספק שאפשר שאפשר לראות סימני אלימות כזו או אחרת בקלפים, תלוי בשאלה ותלוי בפריסה ותמיד תלוי במה שאת מרגישה...

dmmr

New member
אענה לך בעצמי

לעיתים קלף התלוי במערכת יחסים מדבר על תחושת הקורבן, לוא דווקא על הקרבה ולכן בצירוף קלף העוצמה אוכל להבין שיש כאן צד אשר הוא קורבן לאלימות . פעם פרסתי פריסה שבנוסף לקלפים אלו הופיע קלף הקיסר ,הסתבר שמדובר בבעל איש צבא לשעבר שהיה נוהג לנהל את הבית במשטר צבאי ,אלימות פיזית לא היתה שם, אך האשה האומללה הוחזקה תחת איומים של ניתוק מילדיה במידה וניהול הבית יופר.....

שני 4004

New member
../images/Emo47.gifמלך המטות. אני המלך........

מלך המטות- מאופיין כנמרץ תוקפני,קיצוני ברגשותיו.ידו הקומצת אגרוף והאדום בשערו ובשמלתו מגלים כי הינו קצר רוח המגיב בתקיפות ובאלימות לדברים שמפריעים לו. אם כל הוא רגיש ופגיע מלא מרץ, יעיל תכליתי.מסתער על מטרותיו ודוהר במלוא המרץ לכבוש-- מזל טלה. שני4004 הקיסרית....

../images/Emo45.gif

את מלך הגביעים אני יכולה לקחת אל אלימות רגשית. אדם ששולט ברגשות שלו ויכול לגרום לדיכוי כזה או אחר מהמקום הרגשי.

קלף התלוי - יכול להעיד על אלימות

ומתקשר לי בעיקר עם נשים מוכות - כמובן בהקשרים מאוד ספציפיים של פריסות ושאלות. הניתוחים הפסיכולוגיים שיש כיום במחקר על נשים מוכות מראים שהן מקבלות עליהן את תפקיד הקורבן, ולכן זה קלף שיכול להעיד על כך. אם יתווספו קלפים לוחמניים מארקנה משנית דווקא - 5 מטות, 9 מטות, כל מיני קלפי חרבות (כמעט כולם), או קלפים בעלי "צד אפל" חזק ממערכת ראשית - שטן, ירח ואפילו הקיסר (בנושא של אלימות כלפי נשים בלבד) זה יכול לחזק. אני הייתי נזהרת מאוד עם אמירות כלשהן על אלימות כשמדובר בלקוח שאת לא מכירה בכלל. הקשיבי לאינטואיציה לפני שאת אומרת אפילו מילה אחת, מדובר בדיני נפשות בעיני.

אלימות בקלפי הטארות

נתתן כאן דוגמאות יפות וכן הסברים שאני מוצאת את עצמי מתחברת אליהם עד מאוד. ברצף מסוים של קלפים בהחלט יכולים לצוץ מצבים לא נעימים כגון אלימות פיזית ו/או אלימות מילולית. רצף מסוים למשל של קלף הכח עם קלף התלוי הביא אותי לראיה של אלימות מילולית. בן הזוג המדכא את בת הזוג שלו. לא מכה, אבל מדכא אותה עד כדי כך שהיא מרגישה קורבן. אפשר לקחת את קלף הקיסר/הכח/השטן עם התלוי ו/או עם 8 חרבות למשל ולראות חיבור אלים מסוג כזה או אחר.

אלימות בקלפי התהרו.

5 מטות מסמל אלימות ילדותית, התפרצות של כעס, ויכוחים וכו'.. מלך המטות מסמל תוקפנות חבויה ויכולת התפרצות כדי לפגוע. יד מאוגרפת לבוש אדום, תלתלים אדומים (מחשבות סוערות) ודריכות. אס החרבות: היד המאוגרפת סביב החרב מסמלת חיתוך קר, מילים קשות, כוח, יכולת לפגוע קשה מאוד. נער החרבות: העמידה שלו מראה כי הוא חושש שיתקפו אותו מהצד, לכן הוא נכון לקרב. עמידצו היא תוקפנית ומתגוננת כאחת מעין שמירה והגנה על עצמו בתקיפות ובחשש. מלך החרבות: היד הפנויה מאוגרפת כנכונה להלום ביריביו, החרב מוטה הצידה כי הוא אינטרסנט יודע לומר את הדברים באופנים שונים שמתאימים לו. אך הוא תמיד נכון להגן על עצמו בתקיפות. אביר החרבות: דהירתו חסרת מעצורים, חרבו שלופה קדימה מגלים כי הוא לא מרסן את תוקפנותו כלל. התלוי מסמל קורבן ולא תוקפנות. עצמה: ידיה הרכות של העלמה סוגרות את פי הארי בעדינות, כשלשון המשפט לשון רכה תשבר גרם. וזנבו של הליש הוא בין רגליו ומסמל כניעה. השטן מרים את ידו לשמים ואצבעותיו פרוסות כמו בברכת כוהנים. והשרשרת שהזוג כבול בה ניתנת להסרה בקלות אך הם אינם מעוניינים בכך. לכן איני רואה בקלפים אלה אלימות. זו רק דיעה נוספת אוהב מיקי

צ ל י ל 8

New member
ומה לגבי קינאה ../images/Emo35.gif

איזה קלף/ים לדעתכם יכולים להעיד על קינאה?

לצליל.

9 מטבעות מסמל בשבילי קינאה אך גם כל קלפי האובססיה יכולים לסמל קינאה. עוצמה, 3 גביעים, ועוד... אוהב מיקי

אפרופו 9 מטבעות..... הריון ולידה ?

הייתי בבית מלון והיתה הרצאה של בחור אחד על קלפי הטארות. בעלי הוציא שני קלפים גלגל המזל 9 מטבעות הבחור אמר לו על העבודה והוסיף שתוך תשעה חודשים יהיה לו ילד... תינוק. מה דעתכם ? מה הקשר ?

matal girl

New member
הריון- במובן של הצלחה בעבודה

השלמה של תהליך חשוב שהסיום שלו גולת הכותרת- עבודה ראויה, רווחית ומאתגרת

מיקי, לדעתך הקלפים הללו שפירטת

אותם לא יכולים בצירוף קלפים מתאימים להעיד על סוג מסוים של אלימות במערכת יחסים ?

כמובן.

הקלפים הללו מסמלים בעיני אלימות כלשהי ולפי קלפי הצער וההקרבה, הדיכדוך והחרדה ניתן לראות אלימות קשה או רכה, מילולית או פיזית. אך יש להבדיל בין סוגי הקלפים האלימים או הסובלים. בכוכב זוגי, או כפול (משולש) קל לראות זאת. בפריסות נוספות כשיש קלפים המיצגים את שני בני הזוג גם ניתן לראות זאת כדבריך. אוהב מיקי

למעלה