אלימות? בפרק ב'

אני מבין שהוא אשם בכל.

אולי את נסיכה והוא חולה נפש?
מה החלק שלך בזה?
אל תעשו מהגברים רעים ואתן צדקניות

Michael1991

New member
הוא שונא אותך

זה משפט קשה, אבל נכון.
מי שאוהב לא מתנהג בצורה הזאת.
כנראה שיש לו הרבה לחצים וצרות, ואת כולם הוא מוצא בך ומוציא עליך, כמובן שלא באמת עם סיבה.
למה? כי את הזמינה והחלשה, ואת זאת שנוגעת לו ברגש כשהוא במצבי הלחץ האלו, אז יוצא שאת שם, בדיוק ברגע הכי לא מתאים לו, נוגעת לו בעצב חשוף ומדמם, ללא כוונה רעה. אז הוא מאפשר לעצמו להתפרץ, כי מבחינתו איתך מותר לו. הוא יודע שתקבלי את זה כמו גדולה.
...וכי הוא לוקח אותך מובן מאליו, שתסלחי לו, ותטפלי בו. עובדה, שאת לא עושה את זה- הוא צורח עליך שזה מה שאת צריכה לעשות, ומוציא ממך את זה בכוח.
התנהגות הרסנית ביותר. מי שאוהב, מטפל בה ולא משאיר את המצב כמו שהוא, כי אם לך נוח להישאר, מבחינתו הוא יכול להמשיך.
יותר מזה אגיד, שאת תעשי לו רק טוב עם תשברי את המעגליות הזאת, כי אז הוא יצטרך לצאת ולהתמודד מול מה שקשה לו.

dify

New member
כל כך מסכימה איתך

לא יודעת למה תקפו אותך פה.. מה שאתה מתאר זה את הדינמיקה שמפעילה את האיש הזה, זה המצב בשטח.

הבנה של הדינמיקה זו התחלה, כשיש ידע אפשר לעשות החלטות מושכלות. אני מקווה שיתייחסו לתגובה שלך ברצינות.

Michael1991

New member
תודה :)

הבחור תקף אותי כי התעצבנתי עליו. כתבתי לו שהוא מטומטם וחסר רגישות, לפי זה שהוא כותב שהיא אוהבת את זה ורק אישה עם קצת שכל הייתה עוזבת, והנה- צדקתי.
מה שהוא לא מצליח להבין זה אלף סיבות אחרות למה להישאר בנקודה הזאת. התגובה המושכלת היא כמובן לעזוב, אבל אנחנו בני אדם, לא רובוטים, ויש רגשות ופחדים, שמונעים עזיבה. אסור לתקוף על זה אף אחד. ובטח לא להנמיך יותר את כותבת הנושא. אחרת התרומה היא רק לפוגע שלה...

שלום לך,נכנסתי מהעמוד הראשי

את מבקשת דעות.
די ברור שאת אישה מוכה , עם זאת זה לא החמור ביותר ה שרואים בדברים שלך, הנסיון שלך להציג אתו כאדם טוב לפעמים. ההתייחסות לכך שהאלימות המילולית תרחשת בנוכחות הילדים כאילו בארבע עיניים זה היה תקין ועוד.
את רוצה את דעתי אז כן את אישה מוכה ותהיה כזו עד שלא תביני שמגיע לך יחס טוב יותר.
אני מבינה שזה מורכב ויש ילדים ועוד סיבות ומצד שני שום דבר לא ישתפר עד שאת לא תביני שההתנהגות שלו פסולה ולא קשורה עליך.
הציעו לך כאן עזרה וכלים קחי אותם בשתי ידיים בעיקר עבורך וגם עבור הילדים שלומדים לתת יחס כזה לאדם.
אם את צריכה עזרה את מוזמנת אבל הפסיקי להסס,
בהצלחה

לא להישאר איפה שרע לך

ואם קיימת אלימות מילולית עם זיק של אלימות פיזית (שאולי עוד תתפתח?) יפה שעה אחת קודם

תגידי לי, עד כדי כך את אפס ונואשת

שאת מוכנה לספוג את כל החרא מהבעל המסריח הזה שלך, ועוד "לאהוב אותו" ולהרגיש שאת ב"אזור נוחות" כשאת בתוך המאורה שלו?

לא מבינה ולעולם לא אבין נשים כמוך.

את כנראה אוהבת את זה, אחרת אין לי מושג מה גורם לך להישאר איתו.

רק מה, מסכן הילד שלך. אם לא בשבילך, אז בשבילו תעיפי את החרא הזה מהחיים שלך.

כמהאפשר

New member
כמה חוסר רגישות ואכזריות בתגובה אחת.

אני לא יודעת מי גרוע, מכווץ וקשה יותר-
האדם איתו האישה חולקת את החיים או איש זר, שנכנס לפורום ופתח את ליבו, חלק את סיפור האישי בבקשת עזרה,
חשף את הדבר הפגיע והאישי ביותר שלו-
ומי שממול, שהייתה לו הבחירה השלמה והמודעות כיצד להגיב ומה לכתוב-
בחר בצורת התגובה הנ"ל.

אכזרי זה מה שהיא עושה לבן שלה

אם היא לא חושבת על עצמה ("אני אוהבת אותו" עאלק, "נוח לי"), הייתי מצפה שלפחות תחשוב על הילד שלה.
בקיצור, אין לי יותר מדי כבוד לנשים כאלו.

כמהאפשר

New member
צורת התגובה שלך מעידה רק עלייך ועל מי שאת.

לא רק תוכן אלא הצורה.
והשיפוטיות וצורת השיפוטיות.
זה שלך, זה מי ומה שאת. אין לזה כל קשר לא לכותבת ההודעה ולא לסיטואציה. אלו הערכים שלך, רק שלך.
בדיוק כמו בן זוג אלים שהאלימות שלו היא שלו וגסות הרוח היא בו- אין לה כל קשר לטריגר או לסיטואציה. זה שלו ובו.
את בוחרת לראות את הדברים דרך העיניים שלך והמציאות שלך. ולא של הכותב.
א-ת זו שבוחרת כיצד להוציא את מי שאת באופן המסוים הזה, המילים הן שלך והצורה היא שלך. וחוסר החמלה הוא גם שלך.

הנושא הוא לא אני

אלא היא והבן המסכן שלה.
וחוסר החמלה הוא בעכיקר זה של נשים כמוה כלפי הילדים שלהן, כי "נוח" להן (כלכלית?).....
ואת הפסיכולוגיות בגרוש שלך את יודעת לאן את יכולה לדחוף מצידי.

chili3

New member
אני לא מבינה איך תגובות כאלו לא נמחקות

וזו לא התגובה היחידה בשרשור הזה שצריכה לימחק !

למעלה