אלימות במשפחה......

נו נו נו

זו כאילו עבודה שלך? כי את הרעיון הזה - אותו המשפט עם תמונה של ילדה עם פנסים בעיניים - פרסומת שהציעו לנושא אלימות במשפחה אני חושבת בפורום תקשורת חזותית בקהילות הישנות של iol ראיתי כבר לפני שנה וחצי.

קורה, קרה, יקרה...

הרבה פעמים קורה שאנשים שונים חושבים על אותו רעיון. זה מאוד נפוץ בתחום של הפרסום, לפעמים גם שומעים או רואים רעיון, שוכחים ממנו, אבל הוא נשמר איפשהו בתת מודע, ויש כאלו שבאמת לוקחים במודע את הקרדיט להם על רעיון, או גרוע מכך על העבודה במלואה - כפי שקרה בפורום הזה לפני כמה ימים. בקיצור סביר להניח לפי התגובה שלך שזהו צירוף מקרים. דרך אגב - לא ציינתי בתגובה הראשונה אין לי מושג אם הקרדיט על העבודה שפורסמה לפני שנה וחצי אכן שייכת לאדם שלקח את הקרדיט עליה אז. וךסיום חג שמח וכשר לכולם

Lion of Zion

New member
../images/Emo7.gif יש לך מושג איפה אני יכול לראות

את הפרסום שתכוונת אליו?

אז ככה

זה היה לפני בערך שנה וחצי בפורום "תקשורת חזותית" בקהילות של iol. הרבה זמן עבר מאז, וגם הקהילות עברו שם איזשהו מהפך, אני גם חושבת שראש הקהילה שלהם לת.ח. עבר לכאן לתפוז לאיזשהו פורום אומנותי כלשהו. אפשר לנסות לשאול אותו, או לחפש "אלימות" בארכיון של הקהילות של iol. בעצם, אני דיי טובה במידענות, אז אני הולכת לחפש בשבילך עכשיו. ברגע שתהיה לי תשובה אני אשלח לך.

למעלה