אלימות במשפחה

s h o o s h a

New member
אלימות במשפחה

הנושא לא יורד מהפרק, וטוב שכך. היום מתפרסמת ב Ynet כתבה שבה מסביר עו"ד בני דון-יחיא מי יכול להגיש תלונה נגד אלימות וכיצד ניתן לבצע את ההליך. בין הדברים ישנה גם התייחסות לנושא תלונות השווא. "...השופט כהן חייב את האשה בהוצאות וחזר והדגיש שתלונות שווא על אלימות פוגעות לא רק בצד השני, אלא גם "בקורבנות אמת הזקוקים לקבלת סעד משפטי מיידי, ועלולים להיתקל ביחס ספקני כלפי בקשותיהם". ..." שימו לב לתגובות מס' 7 ומס' 19 זה קורה כאן ואלו רק שתי דוגמאות מתוך יותר מידי!

ש ר ה לה

New member
לצערי אני יכולה להעיד על האחיין שלי שבעקבות ת

תלונת שוא על אלימות במשפחה (הוא האחרון עלי אדמות שינהג בדרכי אלימות. ושמר בכל דרך על שלמות נישואיו אפילו שהבין כבר שהאישה שאיתו לוקה בנפשה)... הרשות השופטת בחרה להאמין לאישה והכניסה את הבחור לחודש בכלא... והוא בגלל חוסר אמצעים כספיים לא יכל למנות לעצמו עו'ד, בעוד היא שמקבלת לא מעט כספים מהוריה וגם משכורת מעבודה ומזונות גבוהים ממנו.... מעבירה את כל הכסף לעו'ד במקום לילדים....

שרלה..אני יודעת ומכירה את התופעה

ממוכים/מוכות שמגיעים למרפאה עד כמה שאני יודעת [ואולי לא מספיק למרות שכך דווחנו בעת שעברתי קורס במסל"ן] שהמתלונן/נת צריכים לעבור בדיקת רופא ורופא צריך לאשר את ממצאיו...אני ממש המומה לשמוע שמכניסים בן אדם לחודש לבית סוהר בלי שום ראיות????לפני חודש היה סיפור כזה כאן בפורום על אשה שנמצת מעון לנשים מוכות בעוד שהגב רטען שלא הרים עליה יד...

נמצאת..טען..

ברור שישנה היום מודעות שגם לצערינו יש גברים מוכים....וידוע שממהרים להאמין לאשה קודם...אבל חורצים דינו של אדם על סמך האשמות ללא הוכחות????

ARY09

New member
עובדה שזה קורה רואה אני לא היחיד יש עוד כאלה

רואה שיש עוד כאלה כמוני ..... זוכרת ...... אבל מה לעשות הרכבת כבר נסעה .....לתחנה אחרת שלה בחיים תמיד צריך להסתכל למטבע בשני הצדדים ולחיים יש תמיד כמה פנים רק טוב ואושר מאחל לך א.

ש ר ה לה

New member
הבעיה הכואבת באמת היא שיש לא מעטים כאלו

הנתונים תחת טרור של אישה. והחוק לא ממש מאזין להם. כדי שישמעו אותם הם חייבים להיות כוחניים לעתים עד אלימות. במקרה כזה כבר יש הצדקה לטענת האישה.. יש כאן פשוט מילכוד נוראי בהמשך האחיין היקר שלי הושב שנית בכלא כי ידו לא השיגה לשלם את מלוא עלות המזונות הגבוהים שהאישה דרשה בעזרת עו'ד ממולח.... מה יצא מזה??? שהוא שוב לא עבד, לא השתכר, איבד את העבודה שהיתה לו, נכנס לחובות עוד יותר כבדים, וידו לא משגת לשלם לה מזונות כדרישתה.... איך קוראים למצב כזה ערדי?

גאיה ק

New member
הרבה אבסורדים.

בשל מקרי הרצח ישנה נטיה פרו נשית הן במשטרה ואפילו בבתי המשפט. נראה שבכל בית כיום כדאי שיהיה תעוד ע"י מצלמה כפי שמתקינים הורים רבים כיום למטפלות ורק אז תהיה הגינות. כאילו לחיות כל הזמן בתוכנית ריאליטי.
נשמע כמו מדע בידיוני אבל.. אולי צריך חוק המחייב להתקין מצלמה כזו ברגע שמתגלעים מצבי אלימות. מצב כזה,על האבסורדיות שבו גם ימנע ו/או יצמצם מעשי אלימות מעצם קיומו. בכל מקרה ליבי ליבי על הילדים. לחיות במערכות כאלו זו התעללות לשמה גם אם היא עקיפה.

העולם שלנו נעשה אלים

אנים לא משוחחים ומבררים מהר מאד זה מתפתח לאלימות תראו איך דברים השתנו בזמן האחרון: זה מתחיל מהגן הגננת חסרת הסובלנוןת לילדים הבוכים , לא תמיד הם יכולים להסביר במילים לפעמים משהו מציק להבם, הגננת הטרודה חסרת סבלנות ומעבירה אותם כמו חבילות קשה לי לראות את זה , אבל זה מה קורה, ומצד שני יש המון ילדים על מטפלת אחת זה מה קורה . ממשיך בבית הספר ששולפים סכנים במקום ללבן דברים במילים , כי הם פחוץת רגילים לנהךל מא ומתן משחקי המחשב האלימים שהם משחקים מלמדים אותם שבאלימות מנצחים , אז הם מישמים את זה בחיים המון פעמים בקניון רואה חברים שמתחילים בבעיטות ומכות , חברים עד לפני רגע ישבו אכלו וצחקו, שאני מתערבת הם אומרים לי זה בחברות, מה חברות זה להכות את החבר שלך לבעוט בו בישבן מסתבר שזה הפך להיות נורמה אצל הצעירים שגרים בעיר והקניון החליף את מגרש המשחקים וככה בשלבי העיצוב של נפשו של הילד/ה בגן והלאה כאשר הנער/ה לומדים שהאלימות מנצחת אז פלא שהם גדלים והולכים מכות בבית? צריך להתחיל ללמד את הילדים לדבר להיות סובלנים וסבלנים כלפי האחרים אולי ככה תרד כמות האלימות בעולם , חייבים לעשות את זה אתמול לפני מחר

מ ז ע ז ע...אני פשוט לא הייתי מסוגלת

לראות את הפרומואים לתכנית שתהיה הערב בדבר ההתעללות בתינוקות על ידי המטפלת...סוג של אלימות הכי נתעב שיכול להיות..תינוק חסר ישע..מה קורה לנו? האם התחלנו לאבד צלם אנוש עד כדי כך???......נורא.... אני מקווה שאת חשה טוב יותר נסיכונת...שיהא לך לילה טוב חמים ושקט

התוכנית תפסה אותי

קשה לראות איך המטפלת התנהגה לילדים אני המומה , איך אפשר ככה להתייחס לילדים , זה אומנם ילד שלךא מדבר אבל הבכי שלו הוא תשדורת להורים ומראות כאילו עושות לי רע בנשמה ולשאלתך : חוץ מזה קר בחוץ וקר בנשמה, ויושבת מלובשת כמו בצל שהמזגן מחמם אותי אני אמורה להיות בשבוע מנוחה , אך איך אפשר לנוח שאת לבד, יש כלים וכביסה ועוד מטלות

s f a r a d i t

New member
מזעזע תוכנית כולבוטק../images/Emo70.gif כמה אלימות../images/Emo70.gif גם נגד

תינוקות וגם נגד קשישים
מה זהההה!!!! מה קורה לנו

ben 911

New member
עצם ההתעסקות בנושא עושה לי לא טוב..

גם כך התקשורת "מציפה" אותנו (לצערי) באירועים מצמרי שיער. זה עצוב, שזוגות מגיעים לכדי אלימות כדרך לפתור בעיות בנאישיות..

s h o o s h a

New member
נורא, אבל חובה עלינו להישאר ערניים, תמיד

הלוואי ויכולתי להגיד בפה מלא שנושא האלימות לא קיים והוא פרי דמיונו של איזה מטורף/ ת פרוע/ ה. אלא שהמציאות שלנו, לצערי הרב, מראה ומספרת אחרת. עם כל תחושת הקבס, חובה עלינו לזכור את אלו שסובלים, לדבר ולבדוק כל הזמן את הדרכים למנוע הישנות מקרים נוספים וללמוד כיצד ניתן ללמד אחרים להמנע מהגעה למצבים אלו. אני לא יודעת 'לדרג' מה יותר נורא- פגיעה בילדים קטנים חסרי ישע או בקשישים שאינם מסוגלים לעשות למען עצמם וגם הם לחלוטין חסרי ישע בכל הנוגע להתמודדות עם פושעים נלוזים מהסוג הנמןך ביותר. ואולי אשה שבעלה מתעלל בה, פיזית או נפשית? ואולי זהו הגבר שסובל מהתעמרות ואיומים? לא נראה לי שיש פירמידה נכונה לאלימות, לדרגות הנוראיוּת...

למעלה