אלימות במשפחה

Madonna Men

New member
אלימות במשפחה ../images/Emo142.gif

אני רוצה לדבר לאו דווקא על אלימות פיזית אלא יותר על אלימות נפשית שזה כואב לא פחות... צירפתי שיר שדיי מסביר את ההרגשה וגם תירגום שלו "הו אבי" *************** מצחיקה הדרך בה אתה יכול להתרגל לדמעות ולכאב במה ילד צריך להאמין? אתה מעולם לא אהבת אותי לא תוכל לפגוע בי עכשיו התרחקתי ממך, אף פעם לא חשבתי שכך אעשה לא תגרום לי לבכות יותר פעם היה לך את הכוח לעשות זאת אף פעם לא הרגשתי כל כך טוב לבדי נראה שרק אתמול נשענתי לייד רגלייך והתפללתי שהכעס שלך ייגמר, הו אבי במה חטאתי לא תוכל לפגוע בי עכשיו התרחקתי ממך, אף פעם לא חשבתי שכך אעשה לא תגרום לי לבכות יותר פעם היה לך את הכוח לעשות זאת אף פעם לא הרגשתי כל כך טוב לבדי הו אבי אם לא רצית מעולם לחיות כך אם מעולם לא רצית לפגוע בי למה אני עכשיו בורח הו אבי אם לא רצית מעולם לחיות כך אם מעולם לא רצית לפגוע בי למה אני עכשיו בורח אולי יום אחד שאביט לאחור אוכל לאמר, שלא התכוונת להיות אכזרי אם מישהו גם פגע בך לא תוכל לפגוע בי עכשיו התרחקתי ממך, אף פעם לא חשבתי שכך אעשה לא תגרום לי לבכות יותר פעם היה לך את הכוח לעשות זאת אף פעם לא הרגשתי כל כך טוב לבדי

s h o o s h a

New member
נפש ונשמה

פגיעה בנפש, בנשמה...לא יודעת אם היא קשה יותר מפגיעה פיזית, או פחות. לא חושבת שיש מדדים לכאב. הפגיעה היא פגיעה והכאב הוא כאב. "לא תגרום לי לבכות יותר פעם היה לך את הכוח לעשות זאת אף פעם לא הרגשתי כל כך טוב לבדי" מי שמצליח לחלץ את עצמו מהמקום הנורא הזה, המתעלל, מי שמצליח לבנות לעצמו חיים חדשים וטובים יותר, הוא הרי ראוי לכל שבח. שבח על הכוחות, העוצמות, הרצון לחיות. בעצם, לא (רק) בשבחים אלא עידוד וחיזוק כי המעשה שעשה הנו נכון ומגיע לו חיים טובים יותר.

למעלה