אלימות בגן ילדים

../images/Emo45.gif

היתה ילדה שהציקה לבת שלי, והן כבר היו בבי"ס (הבת שלי ב' ואותה ילדה בג'). יום אחד פגשתי אותה בחוף הים, תפסתי אותה בכף היד (לא בכוח אבל בנחישות) ואמרתי לה שלא תתקרב לבת שלי. זהו. מאז זה נתפס אצלה טוב-טוב. (דרך אגב, אמא שלה היתה בסביבה). אפשרות נוספת, שכבר הועלתה פה, היא שכלל ההורים יעשו חרם על הגן ולא ישלחו את הידלים עד למציאת פיתרון.

Sun Hello

New member
הקשר בין חוסר-חופש לאלימות

הרבה פעמים אנשים, ובפרט ילדים, נעשים אלימים כשאין להם חופש, כששולטים בהם ולכן הם נהפכים להיות מתוסלכים וממורמרים ומוציאים את זה על אחרים בתצורה של אלימות פיזית כו'. רוב המסגרות הקיימות כיום הן מונעות-חופש, דכאניות ולא-דמוקרטיות. אפשר לקחת דוגמא מבית הספר רוגוזין בתל אביב. זה היה בית ספר "רגיל" עד לפני כמה שנים, האלימות בו הייתה גבוהה מאד, ואז הוא עבר תהליך של דמוקרטיזציה (אח"כ ביטלו את את הדמוקרטיה בו והתחלפה המנהלת) והאלימות שם פחתה. יש עוד דוגמאות לכך שבמצבים של חופש בבתי ספר האלימות יורדת בצורה משמעותית. למשל בית הספר סאמרהיל באירופה

פלגיה

New member
ולפעמים קורה הפוך

שמתוך רצון לתת חופש נוצרת אנרכיה והיא מביאה לאלימות רבה יותר.

אולי זאת הקדמה לכתבה הזאת?

מענין שאותו ילד מאיים על אחרים שיעשו את העבודה שלו.. הזכיר לי משהו! כנסו לכתבה הזו ותראו איזה נער חמד גדל לנו בישראל--פיסכופט גמור! וגם הוא מאיים על אחרים שיבצעו את העבודה שלו. http://news.walla.co.il/?w=/1/1260064

tatan48

New member
אנשים כמו הנער שבכתבה צריך לזרוק לצינוק

בלי משפט ובלי לתת לו עורך דין חלקלק שיוציא אותו בזול. לזרוק לצינוק שידבר שם עם עכברים וג'וקים.

למעלה