אפשר תגובה לא פוליטיקלי קורקט?
תסלחי לי שאני לא מתייפיף לרגע: בשביל מה יש אחים גדולים או אבא? מגיעים בסוף הלימודים, שהילדה תראה מי זה הילד, לוקחים את הילד הצידה, ומחדירים בו פחד אלוהים (לא צריך אלימות). אם הילד עושה את זה שוב...טוב נו...אז כבר באמת אנחנו נכנסים לאיזור שונה לגמרי. חשוב לא לשכוח 2 דברים: את מבוגרת, ובהכרח מפחידה יותר מהמורה , גם אם הוא לא מראה. ו2 - תמיד אפשר לבדוק את האופציה של לפנות ישר אל ההורה (אם בכלל יש עם מי לדבר שם). ולגבי כל שנה בדצמבר: זה סיפור מזעזע , פשוט איום, אני לא יודע מה הייתי עושה בתור הורה, אבל בתור אח גדול לאחות קטנה, הייתי תופס אותם ומרביץ להם כהוגן. אני מתנצל אם אני נשמע אלים, פתאום תפסתי כמה אלימה ההודעה הזו יוצאת - אני באמת לא בנאדם אלים, ואני מעדיף להתחמק מריב מאשר לריב אותו, אבל משהו באיומים ובמכות של ילדים פשוט מרתיח לי את הדם, ואני חושב שצריכה להיות מדיניות של ZERO TOLERANCE בכל מה שנוגע לזה בחינוך בגיל הצעיר... ותסלחו תסלחו תסלחו לי על משהו מאוד לא נחמד שאני אומר - אם ילד גדול מספיק להרביץ, הוא גדול מספיק גם לחטוף... גלאל. נ.ב: כמובן שאני לא מדבר על ילדי גן, ששם הילדים בגיל הזה רק לומדים איך להתנהג...אבל כיתה ו' זה ילד בוגר שכבר יודע שאסור להרביץ...