אליל יהודי כתבה נהדרת על אליוט
M MeetLofe New member 24/4/06 #7 אליוט אהובי../images/Emo99.gif |כולי מביצ עכשיו| אגב למה יש שם מישהי עם חתימה של שירי מיימון?XD
S Sweet Misery New member 24/4/06 #8 ../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif באמת? ../images/Emo6.gif *הולכת לחפש*
../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif באמת? ../images/Emo6.gif *הולכת לחפש*
T thinkimpretty New member 24/4/06 #10 יאאא מגניבב ../images/Emo99.gif זה רק אני שבזמן האחרון אנשים ממש מתחילים להיות מודעים אליו? אני רואה מלא שאוהבים אותו, בפורום כאן וגם בפורומים בחו"ל
יאאא מגניבב ../images/Emo99.gif זה רק אני שבזמן האחרון אנשים ממש מתחילים להיות מודעים אליו? אני רואה מלא שאוהבים אותו, בפורום כאן וגם בפורומים בחו"ל
S Sweet Misery New member 24/4/06 #13 ../images/Emo210.gif יש לי תחושה שהוא יעוף השבוע. אני מקווה שלא, כי הוא נפלא, ובאמת מתחילים להתוודע אליו יותר.
../images/Emo210.gif יש לי תחושה שהוא יעוף השבוע. אני מקווה שלא, כי הוא נפלא, ובאמת מתחילים להתוודע אליו יותר.
2 20508080 New member 24/4/06 #14 ../images/Emo45.gif הרבה התחילו לאהוב אותו בשבועות האחרונים.. גם אני לא מתתי עליו בהתחלה אבל עכשיו אני חושב שהוא הכי טוב מהבנים..
../images/Emo45.gif הרבה התחילו לאהוב אותו בשבועות האחרונים.. גם אני לא מתתי עליו בהתחלה אבל עכשיו אני חושב שהוא הכי טוב מהבנים..
M MeetLofe New member 24/4/06 #16 אהבתי אותו מהרגע הראשון שראיתי אותו ומרגע זה הוא גם היה הפיבוריט שלי עם ליסה
I In Circles New member 24/4/06 #17 אוי, נכון. במיוחד בגלל מחר. לא שמתי לב. אני בדרך כלל משתמשת בכינוי הזה עם כוונות טובות ולא יצא כלכך נחמד.
אוי, נכון. במיוחד בגלל מחר. לא שמתי לב. אני בדרך כלל משתמשת בכינוי הזה עם כוונות טובות ולא יצא כלכך נחמד.