אליל אהבה

אליל אהבה

אני אליל האהבה ושמך כלהבות בעיני. ריח עיניך היפות עוברות מסך אפור, חודרות לעמקי נשמתי ואנו במדורה של שניים. ממעיין מילותייך אני לוגם ומידבר ליבי הופך לגן בהרעיפך עלי חסדך כגשם. על מפתן מסכך אני שר לך את סודי בדומייה אין קול, אין מצילתיים, רק רעש המקלדת. אחר כך אלך לי לבדי ושוב אחלום על תאוותי.

אורמור

New member
ארבל.....

אייך אתה מתעלס עם העברית..אייך מעצב אותה אייך מלטף אותה.. הייתי מכתירה אותך כמשורר העונה.. אוהבת לקרא אותך.. אור

mna

New member
מי הים התיכון :cool:

מי הים התיכון, הם קרים ומלוחים, ולרגלי הכרמל, גליו מפכים. האויר שמגיע, צלול ונעים, ועל חיפאים משפיע - ואת זה כווווווווווולם יודעים. את שכלם מחדד, וחושיהם משפר, כישורים מעודד, וכשרון מעורר. ומי כמוך, שהינך בעלת ניסיון, שיודעת להבחין בין סתם איש - לחיפאי צלול רעיון!!! וגם כמובן, לאנשי המרכז לא חסר גם להם יש דברים, טובים יותר: נהיגת שודים, עקיפה בפראות, לגנוב רמזורים וללכת מכות. זוהי סתם בדיחה - לא לקחת ברצינות, אבל מין הסתם - כבר כתבו בעיתונות שמה שחשוב זה לא מקום המגורים, אלא איכות התאים האפורים!!!

mna

New member
זיהום אויר

למרות שבכרמל, יש זיהום אויר, זה לא דפק את הראש, לכל אנשי העיר. חלקם יודעים לפרגן, וגם לעצמם. שהרי כולם שחו - באותו ים!!!

למעלה