אליך

Avril its me

New member
אליך

טוב אני חרמנית עכשיו באופן מזעזע הסיפור כל הזמן חוזר על עצמו אני לא יכולה כבר בלי זה. אני רוצה אותך ואני חושבת עליך למה? בגלל שאתה הכי טוב בעולם ובגלל שאיתך התנשקתי והיה הכי כייף שאפשר לדמיין ושאני נוגעת בי- אז אני מדמיינת אותך אותך משתולל ואותי צועקת שאתה מנשק ואני מרטיבה ואתה נושך לי את הפיטמות ואני רואה אותך מסתכל עלי מסתכל לראות איך שאני מגיבה ושאני מאושרת וטוב לי אתה ממשיך ואתה עושה לי כואב וכואב זה עונג ושאני חוזרת הביתה כואב לי ואני נזכרת איך נגרם לי הכאב ואני ממששת את הפיטמות שלי ויורד לי דמעות כי כואב לי ואז אני מתפנקת על עצמי ומדמיינת שאתה אומר לי לא נורא אני שוכבת לי באמבטיה על הריצפה ואני לא לובשת כלום ואני זזה ומתפתלת כאילו אתה שואג ודוהר מעלי כאילו אתה הורג אותי כאילו אתה נושך אותי בפה ואחרי זה בצוואר ואני רק חושבת ואני נוגעת בעצמי ואני מנסה לגעת בי כאילו אתה והרוק שלי כבר לא בשליטתי וכל הפה שלי רטוב ואני חושבת לי שזה בגלל שאני מוצצת לך אז אני כאילו מוצצת ונהיה לי עוד הרבה רוק ואני בעצם מוצצת לי את האצבעות שהפכו להיות הזין שלך. ואתה משתולל וכמעט מת ואני שומעת את האנחות החלשות והגבריות שלך ואיך שאתה זז כי אתה מתענג ועוד רגע אתה תגמור ואני בחיים לא ראיתי אותך גומר ואני מפחדת שתגמור לי בתוך הפה ואני כמעט רוצה את זה וכמעט לא רוצה אז ני מוציאה את זה מהפה ואני עוצמת עיניים אני לא רוצה לראות כלום.

bugbuster

New member
אויייייי..שלום לך Avril its me

אוייייי, איזו כניסה מרהיבה בהודעה חדשה.
אוייי...

למעלה