אליך

Midnight Lady

New member
אליך

את דיברת ולא ידעת שהקשבתי את שפכת ואני העמדתי פנים את כל האמת הכואבת המרה את הכל הוצאת החוצה ואני שם אבל בעצם הרחק לא יצא לי להגיב ואת לא ציפית לתגובה מין זעקה שקטה באפלה מי יודע, אולי היא בכלל לא היתה שם ופתאום משו בתוכי מתהפך רוצה לצעוק ומחסומים על פי רוצה לשתף להסביר להתנצל אבל נשברת מוקדם מדי מנסה לדבר אך שום רגש לא עובר אל הדף חושבת אולי כדאי לוותר מה שתדעי רק יזיק לך ואם לא תדעי אנזק אני מעולם לא רציתי לפגוע מעולם לא חשתי בדידות הקנאה והפחד מקימים חומה ענקית ביני ובינך אני מנסה לשבור ואת רק מוסיפה עוד ועוד לבנים מעולם לא חשבתי כי אני אהווה איום לא לך לא לחברות שלך ובטח שלא לחברות שלי והוא אומר לי קחי את זה כמחמאה אתן מפחדות ממני מאוימות על ידי אני ההיא שתמיד פחדתי להיות ההיא שאסור להכיר לה את החבר שאין לה גבולות ואין לה מעצורים שאין לה אלוהים לא רציתי לפגוע לא התכונתי להרחיק רק הייתי אני אמיתית והרסנית (חברה זה לא שיר, זה סתם משו לא מוגדר שהיה ליחשוב להוציא החוצה)

ה מוזה

New member
Midnight Lady

הקנאה והפחד מקימים חומה ענקית ביני ובינך אני מנסה לשבור ואת רק מוסיפה עוד ועוד לבנים חומות שכאלו לא שוברים ..חומות של פחד מלטפים באהבה וביד רכה חומות של קנאה מרככים במילה טובה במעשה אמיץ .. ובהמון סבלנות ..כל לבנה שהיא תשים באותה חומה .. אל תוותרי ,תהיי שם .. בתקווה שהחומה תתרכך שהחברות תבצבץ לה בין הלבנים ..וכך לאט לאט תוסר החומה .. אם היא חשובה לך ..שום חומה שבעולם לא תוכל לעמוד יציב מול סבלנות אהבה מילה טובה ..שיחה מהלב כנות ואמת
מקווה שתשובו להיות חברות ..ללא חומות

Midnight Lady

New member
איך גורמים לחברה

איך גורמים לחברה להבין שהיא לא צריכה להרגיש מאוימת על ידיך שאת לא מנסה להרוס לה את החיים שאת לא עושה לאף אחד דווקא איך מסבירים שאת הבנאדם האחרון שצריך קנאות בו שגם לך לא הכל קל בחיים איך נותנים לה ולכל החברות שלה להבין שאת לא מהווה איום עליהן שהן יכולות להכיר לך את החברים שלהן את הידידים שלהן שאת לא תקחי אותם ולא תנסי לכבוש אותם למרות שהן יודעות (ומפחדות) שאת יכולה

ה מוזה

New member
הייתי שואלת שאלה אחרת ..

האם חברות ,חברות מהלב ..מקנאות ?מאוימות?פוחדות? תשאלי את עצמך .. מה היא חברות ? אחרי שתעני ..תחשבי האם את באמת רוצה חברות שכאלו? האם הן באמת חברות?

למעלה