אליך מיריב

1 taya

New member
אליך מיריב

באחת מהתשובות שלך אמרת שהיתה תביעה של ביטוח לאומי מול פונדקאית .לפני 6 שנים מה היו הסיבות לתביעה והאם היא אושרה כי אני לא זוכרת את המקרה הזה .ואם פונדקאית לא אומרת שהיא בעצם פונדקאית והיא נמצאת בשמירת הריון כביכול לעצמה היא לא יכולה לפנות לביטוח לאומי ויש לה זכויות לכל דבר?

מירבי*

New member
ביטוח לאומי

מדובר במקרה של לירון מהפורום שלנו, היא תוסיף פרטים כשתראה את ההודעה. שבוע טוב

1 taya

New member
ביטוח לאומי

אם בלי שום קשר אני בשמירת הריון ואין קשר לפונדקאות . יש לי זכויות בביטוח לאומי אם ואני עובדת?

ביטוח לאומי../images/Emo46.gif

הפונדי שלי היתה צריכה להצהיר לביטוח לאומי על הכספים שקיבלה מהפונדקאות כי הם נכנסו ישר לחשבון שלה והיא חיתה מהבטחת הכנסה. אפילו שהכסף מוגדר כפיצוי לסבל וכו' גם על פיצויים משלמים ולא אכפת לביטוח לאומי כלום. בפרט עכשיו שהחוזים הם בתשלום חודשי לפי התקדמות ההריון זה נחשב כהכנסה חודשית עבורם אז בנות- תתחמנו כי אחרת יקחו לכן 8 אחוז מהסכום. אפשר לקבל שמירת הריון אבל יותר כדאי להפעיל את הביטוח הפרטי. בזמני היא קיבלה גם משהו מעין חופשת לידה של 6 שבועות ועקב תביעה זו גם כן היא היתה צריכה להצהיר על כל התהליך. לא עזרו כל הויכוחים איתם. בהצלחה לכולם

1 taya

New member
ללירון פילון ../images/Emo9.gif

קודם כל נעים מאד .אני רוצה להבין הפונדקאית שלך הצהירה על הפונדקאות או סתם כך עלו עליכים כי כאשר אני עשיתי חוזה התשלום היה מינימלי בגלל הבעיה של ביטוח לאומי ( 1000 ש"ח) וזה חוזה שערכתי בעצמי בתקופה שעשיתי פונדקאות. החוזה הזה מסתובב בין כל עו"ד של היום עם תיקונים אני ראיתי חוזה של המרכזים ותנאי התשלום שלהם היה ממש אבל ממש מפחיד הפונדקאית שלי עלתה על מדגם והיא חד הורית ומקבלת קיצבה ואם ראו את התשלום המינמלי ולא גבו ממני מס אפילו גם לא בפעם השניה.תודה על שיתופך.

שלום

רציתי לדעת מה מפחיד כל כך בחוזה של המרכזים ולמה תנאי התשלום שלהם מפחידים? אני מאוד סקרנית לדעת

1 taya

New member
לחן המקורית

בחוזה שלי כאשר ערכתי התשלומים היו עד חודש התשיעי, ולאחר מכן את כל הסכום, אם והיו בעיות ומערכת היחסים היתה הדדית אז העברנו כספים לכל בעיה שנוצרה בלי שום קשר לתנאי תשלום ובסוף קיזזנו. יצא לי לראות שני חוזי מרכזים ותנאי התשלומים בערך עד חודש חמישי משלמים 60% מהתשלום.השאלה שלי היא מה קורה אם חס וחלילה קרה משהו לעובר אין כסף חזרה .וקראו דברים שאני יודעת אישית על שני פנג'רים אז גם הכסף וגם העובר
לא מאחלת לאף אחד (בלי שום קשר יש פיצוי למצב כזה של הפסקת הריון בחודשים מתקדמים)

מירבי*

New member
לא ברור לי מה ראית

אני לא מכירה אף חוזה שמדבר על העברת 60% מהסכום עד חודש חמישי. כל החוזים שנחתמים אצלי לפחות, בשנים האחרונות מדברים על תשלום הדרגתי נמוך מרגע הופעת הדופק, עד חודש חמישי מועברים סכומים בגובה של מקסימום 15% מהסכום הכולל. צריך לזכור שאם קורה משהו בחודש חמישי או קודם מגיע לפונדקאית תשלום על זה, היא הרי היתה בהריון. פיצוי על הפלות מחושב בנפרד.

1 taya

New member
../images/Emo140.gif למיריב

לא דיברתי על חוזה שלך אבל תאמיני שיש חוזים כאלו ראיתי במו עיני ולא האמנתי.היה סעיף של פיצוי להפלה יזומה או לא יזומה בנוסף לתשלום של 60% מהחוזה וזה לפי דעתי היה שחיטה .ושוב לא מדברת על חוזה שלך

shiran 25

New member
han המקורית

אני לא יודעת אם את פונדקאית או אמא מיועדת אבל אם החלטת ללכת על מרכז אל תתעניני אפילו במרכז אחר חוץ ממירב ,אני פונדקאית שנפגשתי עם כמה זוגות באופן עצמאי לפני שפניתי למירב ואותם זוגות אמרו לי בעצמם שאם אני רוצה דרך מרכז אז רק מירב, שלא תכירי אפילו את אמרכז של אדה ומינה אל תתעסקי איתם תזהרי את עלולה להפגע קשות הן רמאיות גדולות וזה עוד בעדינות,אם תראי איזה בנות(בקושי יש להן בנות אולי 2-3) רדודות הן משיגות ותראי איזה בנות מקסימות(מלא)יש אצל מירב אז תביני במה מדובר,יש לי מזל שאני חכמה ולא נפלתי בפח שלהן(למרות שהן עושות רושם של נחמדות)המון זוגות ופונדקאיות שנפגעו מהן עברו למירב המתוקה שנותנת את הנשמה והכי חשוב היא ישרה. בידידות שירן

שירן , סקרנת אותי מאוד מאוד

אני פונדקאית בתחילת דרכי אני מחפשת זוג, ועוד לא החלטתי אם כדאי לבד או דרך מרכז את יכולה להגיד למה אדה ומינה רמאיות? למה לא כדאי להתעסק איתם? הרי ברור שאם את במרכז של מירב אז תגיד עליה דברים טובים ועל המרכזים האחרים שהם לא בסדר אני צודקת? אני רוצה להבין למה הם רמאיות

מירבי*

New member
שירן וחן יקרות

אני מבקשת להימנע מהשמצות בפורום. חוקי הפורומים בתפוז אוסרים במפורש השמצה מהסוג שנכתב כאן. קיימת בתפוז מערכת מסרים אישית ואני בטוחה שכולנו יודעים להשתמש בה. נשיקות

shiran 25

New member
מירב יקירתי../images/Emo52.gif

מירב,את יודעת שאני בחורה אמיתית ואני מבטיחה לך שלא ידעתי, אחרת מה זה משנה לענות לה אישית,עכשו אני יודעת, אבל אם אני צריכה להתנצל בפני עוד מישהו אין לי בעיה שבוע טוב שירן

1 taya

New member
מרכזים

אם אני לא טועה 3 מירב חובקת ,מינה מרכז הורות בת"א , ובצפון, יש עוד כמה אבל לא שמעתי עליהם אישית

למעלה