אלייך עלמה

בוני101

New member
אלייך עלמה ../images/Emo29.gif

שיר סיני - וואי ינגוו מפרשית על הינגצה תוהה ומהרהר,הרחק מחברים וקרובים בתוך ערפל ואובך , אני שט ושט מפרשתי נושאת אותי לאהובתי לויאנג. בינות העצים בגדות הינגצה ,פעמון מצלצל שעת-ערב לסמן את היום והמקום לפרידתינו מתי נפגש שוב והיכן ? הגורל הוא כסירה על הגל מציץ ונעלם , מעבר לרצונינו . תחי האהבה

טוסקה

New member
בוני, איזה כייף להתחיל את היום

ואת השבוע עם שיר אהבה ועוד שיר יפה כל כך

חדת קרן

New member
בוניטו דה

יופי של ריקמה משי טהור מנדרין ידע את הסוד השקד הפורח על הגדה הרטובה של הנהר הצהוב

אם כבר שירים סינים, אז הינה עוד אחד

פרידה (ריהקו או אומקיטסו ) גשם קל על האבק הקל. הערבות בחצר האכסניה יוריקו, ויוריקו עוד ועוד, אך אתה, אדון, מוטב לך לקחת יין טרם פרידתך, שכן רעים לא יהיו עמך בבאך בשערי גו.

ועוד אחד יפה...סיני כמובן

ואז תודות נתתי ( צ´אנג וו צ´יין ) קיללתי את הגשם על שהרעיש גני ותנומתי שלח. קללתי הסופה על כי פרעה גני. ואז נכנסת; הרבה תודות נתתי למטר ,על לבושך הלח אשר אלצת לפשט; הרבה תודות נתתי לסופה ,על כי באה וכבתה מנורתי.

חשבתי..אני לבד...יכולה לעשות

מה בראש שלי... כולם ישנים... יכולה לפתוח את המקרר לאכול מה בא לי... אבל פתאוםםםםםםםםםם הפרעת לי מה נדודיך הלילה?

בוני101

New member
באה...היכן היית עד כה ? ../images/Emo140.gif

שני השירים נהדרים . כעת אני מרגיש שיש קולגה לאהבות הסיניות שלי .חחחח כאשר נפגש לקפה במשרדי , תראי את סין בפסלים,תמונות,רקמה ותה . נרשמת אצלי . חחחחח

בוני יקירי....אני מהתחלה שמתי לב

לנוכחותך... וישבתי לי בשקט והתרשמתי מהנעשה מסביב.. ורק שני השירים הסינים כבשו את לבך... לא אני אלא שני שירים סינים... תחשוב על זה... ןשמחה על הקפה ועל הפסלים ועל הרקמה ועל סין...

בוני101

New member
באה . חשבתי וחשבתי ...../images/Emo23.gif

הלו הלו ז´קלין החמודונת . מדוע ישבת על הסף ולא נכנסת ? זאת לא אדע. דלתי וחלוני פתוחים לכל דיכפין . חז"ל קבעו ש : על פי שניים יקום דבר . ללא 2 הסינים הקטנים שהבאת איתך כנראה שהקליק היה משתהה עוד זמן ? מזל שסינים יש במלאי וזמינים. אני כאן, רגל פה רגל שם, עין ממוקדת לכל פירור שבא לפעמים ממך .

ועל כך אענה לך בפירורים סינים

ערב סתיו ( טו מו ) בערב סתיו זה מאיר הנר הלבנבן באור צונן על הוילון הצעוני; בדוק מניפתה היא מניסה זבובי האש המרפרפים בלילה. צבע מעלות החצר כמים צוננים, והיא יושבה מביטה בנער הרועים, המצחק עם נערת המלך.

בוני101

New member
לבאה . באביב ../images/Emo141.gif

באביב . מאת :לי-באי גבעוליך צימחו לצפון ,ירוקים כאיחד עצי התות ,ענפיהם הפכו ירק סוף סוף,חשבת הביתה לשוב עתה , כשליבי דוואי . הו צפריר של אביב ,שלא העזתי לדעתך מדוע תסיטי וילון המשי מעל מיטתי ?

בוני101

New member
לטוסקה ../images/Emo39.gif

אל זאנג בהר . מאת : מאנג-חאורן על פסגתו הצפונית של ההר מצאת לך מרגוע לנפש . עתה, מעפילה לראותך אל על עם אווזי הבר מתרומם ליבי . מבטי אל בקתות האיכרים על שפת הנהר על החול אשכב פרקדן, אמתין לשובה של המעבורת . באופק , שדרת עצים כשורת גבעולי עשב ובשולי הנהר, אי ירח צורתו שם אייחל לפגישתנו ,בבואך ויין בסלך נחגוג אז יחדיו את שמחת ההרים סביב .

למעלה