אלייך מנדי

אלייך מנדי

כל הכבוד ומזל טוב...מקווה שהישג זה יכניס אותך למקום ריאלי ברשימה. ואם לא בוודאי יבואו כיבודים אחרים.. למרות הכל כפי שאתה ודאי יודע קדימה מפלגה חדשה לקחה 14.6 אחוז מהקולות וזה לא רע למפלגה מתחילה. בכל מקרה העבודה הקשה מתחילה מהיום..כולם יצטרכו להוכיח את עצמם.. כפי שאמר אלי מויאל משדרות זה רק הפרומו לבחירות הבאות..כולם יצטרכו לעבוד קשה ולזכות באמון הבוחר ואם לא יצטרכו לשלם את המחיר כפי שקרה לליכוד שספג מפלה קשה ביותר. הדבר שהכי משמח אותי הוא שהעם לא פראייר ומשלם למי שחובט בו..חבל שלקח כל כך הרבה זמן. שוב, איחולי הצלחה גם בעתיד... שרית

sragl1

New member
אלייך ספרית

14.6 למיפלגה של מושחתים זה בושהההההההההההההההה הכי גדולה שבני וקדימה ילכו הביתה זה הצלחה

הם לא ילכו..לא יעזור לך

בדיוק כפי שאני לא אעזוב את הפורום..... שים לב קדימה מרכיבה את הממשלה. לא כי אולי שכחת .. בכל מקרה שלא כמוך..אני מפרגנת לישראל ביתנו...כל הכבוד על האירגון ו"תיקתוק" העבודה..משמעת ברזל..כל אלה הביאו את הסחורה המבוקשת.. זהו ישר כוח ותעשו עם זה רק טוב לאזרחים. שרית

קבלו תיקון. 'אחורה' איננה מפלגה. אי

אין לה מוסדות וחבריה לא נבחרו באופן דמוקרטי. כ"כ היא מורכבת מאישים אלמונמיים וכאלה שענן כבד של חשד לשחיתות / פלילי נמצא מעל ראשם. אם זו מפלגה. אס סטלה היא ספרית.

ועדה קרואה - מדוע לא תתקים בלודו

רבים מקרב חברי המועצה ודאי נימצאים בהלם לאור הפירסום שנתתי כאן בנוגע לחוק המונע מחבר מועצה להיבחר שוב אם בשתי קדנציות שלו, מונתה ועדה קרואה. מכאן, שאין הרבה סיכויים למינוייה של ועדה קרואה. חברי המועצה יעשו כל שלעיל ידם למנוע זאת. חוץ מזה, אתם חברי העמותה למינהל תקין, אין לכם קצת רחמנות? למה להתעמר באנשים הקטנים האלה? מה הם רק רוצים, בסך הכל כיסא. אתם יכולים לקנות לכם כזה בחנות. לא עולה הרבה.

תודה לך שרית על הפרגון, ותודה לכל

מי שעזר ובעיקר לSRGL ששלט בשבילי על אשכול שלם בהתנדבות, וקרע את מעוז העבודה בהרבה מאוד לאמדים "ל". שרית הטיעון שקדימה היא מפלגה חדשה זה ממש טיעון של לוזרים (שמעתי טיעון זה מפרס ורמון) קדימה היא מפלגה של עשרות שנים והדבר היחיד החדש בה הוא השם, אם היינו מדברים על מפלגת הגמלאים הייתי אומר שאת צודקת כי הם הנצחון הגדול של הבחירות האלה, ואנחנו הנצחון הגדול השני. קדימה איננה מפלגה חדשה, כפי שאי אפשר להגיד שמאיר שניצל בנס מתאונה תינוק חדש, אפשר להגיד מפלגה משופצת כן אבל לא חדשה, למען האמת קדימה נחלה תבוסה והירידה מ- 45 מנדטים שדיברו עליהם כווווולם עד 28 מנדטים זה נקרא הפסד . יש לי שלושה חברים שמאז פרסום המדגם הם מקללים את קדימה, את יודעת למה, כי כל אחד מהם הפסיד לי ארוחה במסעדה שאבחר עם אנשי המטה שלי.

הייתי מציע לך לקחת את הפירגון שלה

בערבון מוגבל. מי שתומך בר' עיר כושל וחשוד בשוחד הוא לא יותר טוב ממנו.

צודקים הערבים שמבקשים שיבנו להם

בתי ספר נוספים ויפשירו להם קרקע לבניה. אחרי הכל הם אזרחים שווי זכויות ושווי חובות. מה הם לא משרתים בצבא? הם לא נישבעו אמונים למדינת ישראל? הם לא עויינים את אוייבי ישראל? אז מה רוצים מהם, שלא ידרשו תנאים בתמורה? חוץ מזה, למדינה יש כסף לגרש יהודים מגוש קטיף ולטיפוח הערבים אין? איזו הפליה. הם ממש צודקים.

ושכחתי עוד דבר. הם שומרים על הקרקעו

עבור המינהל שלא ישטלטו עליהם עבריינים יהודים. אחרי הכל, אלו אדמות מדינה, כלומר אדמות אבות אבותיהם מלפני אלפי שנים, אופס טעיתי, מלפני עשרות שנים. כי לפני כן הם היו של היהודים וזה לא נחשב.

מנדי, שמעתי ששנים לא נתנו אישורו

לפתוח חנות פלאפל במבנה שהיה פעם משאבת מים בצומת הקניון (ליד דוחן הפרחים) אנשים רעים ומשמיצים אומרים שהאישור ניתן רק לאחר שברוך ניכנס כשותף. איזה חארות. סתם מלכלכים. מה לברוך ולפאלפל. הוא כל החיים בורקס, לא?

סרגיי, לא טעיתי הרבה בתוצאות הבחירו

זוכר שכתבתי לך שלהערכתי, 'אחורה' תקבל פחות מ- 30. ליברמן 15, ש"ס 10 וליכוד 20. טעיתי ובגדול רק לגבי הליכוד, אם כי בשבוע האחרון חשתי שהוא בפני התרסקות. יכולת לראות שאין פעילות. יש אומרים שחברי הכנסת אפילו פעלו לכישלון הליכוד כדי לבוא חשבון עפ ביבי. חבר שלי הסתוב באשדוד ואמר לי שלא ראה אפילו סוכה אחת של הליכוד לעומת פעילות ערה של שס והעבודה.

harty

New member
אתה מה זה גדול!!!! אתה יכול להיות

ראש עיריית לוד!!!

למעלה