שריתי, אני מעדיף עובדות על רגש
העובדה הראשונה, שראש העיר לא צריך את הסכמת המועצה לפטר את אוכלי החינם, זה יורד בהוראה ממנו למנהל משאבי אינוש, ויש בידי רגב צילומים וסרטי וידיו שמתעדים עובדי עירייה בזמן הפסקה ארוכה בין החתמת כרטיס להחתמת כרטיס, או עבודות פרטיות בציוד העירייה בזמן העבודה, בשביל לפטר אותם הרי הוא לא המציא את השיטה היא קיימה, רק צריך להשתמש בה וכך לייעל את המערכת. העובדה השניה היא שלא רק מנהלי מחלקות לט ממלטים טת תפקידם נאמנה, גם הבוס לא, ועל כך כתבה ועדת החקירה שמינה משרד הפנים דפים רבים, מה צריך לשמוע יותר ממה שאמרה הועדה שבני רגב אינו מסוגל לנווט מערכת כמו עירייה ובוודאי לא כזו של עיריית לוד, והמליצה להעביר את ראש העיר, המועצה ובכירי העירייה מתפקידם מיד ולהחליפם בוועדה מקצועית, את זה לא אני אמרתי, ולא גל שבע כתב, את זה כתבה ועדת חקירה מקצועית שמינה שר הפנים אני עוסק מזה כמה שנים בין היתר לייעוץ אסטראטגי ופוליטי לח"כים ואנשי ציבור, כך שאני מכיר מקרוב תיפקוד של איזי ראש עיר וחצי, ועברתי בימי חיי על דוח ביקורת וחצי, ועוד נייר פה ונייר שם, ותאמיני לי שהדברים ברורים וחדים, הרי הצליחתו של יוסי שבו מנס ציונה לא בגלל שאחיו ובניו נצמדים אליו לכל מקום, ומפקחים על האינטרסים שלהם במחלקות הרליוונטיות, והשגשוג של באר יעקב לא בגלל שהחבר'ה של ניסים גוזלן מסתובבים לו בין הרגלים ואומרים לו מי ומה לעשות, ולא בגלל שיש לו גאון אסטראטגי שעובד כרל"ש, ויש לי עוד הרבה סיבות להצלחתו של רגב, רק חושש שישעמם לקרוא. לשאלתך האחרונה בקשר לתמונות: תמונה היא מסמך משפטי לכל דבר ועניין, ומותר לצלם כל עובד ציבור או איש ציבור בכל מצב או תנוחה, מאחר והוא יצא מארון הפרטיות אל חלל הציבוריות, ואם בצילום ייראה מעשה עבירה הוא תופס בבית משפט כמו חתימה על מסמך רשמי.תצלמי ותביאי לי, מה שמפליל אני מפרסם.(רצוי עם שעה ותאריך)