אלייך מנדי...

אלייך מנדי...

שמת לב..יש מי שעושה ויש מי שמחלק פקודות ונותן עצות אך בעצמו לא עושה דבר חוץ מאשר להצית...להלהיב..ולהתלהם... אני בטוחה שגם אם יוגש כתב אישום האיש יצא זכאי כשלג.. בני רגב איש צנוע...תראו איפוה הוא גר כבר 40 שנה..בשיכון. בהוקרה רבה שרית

שרית, כאן אני לא יכול להסכים איתן

אני ראיתי במו עיניי חלק מהראיות שבגינם רגב קיבל כתב אישום, הייתה לי גישה וראיתי, אז אני בנושא הזה לא מדבר על שמועות. אני יכול רק להצטער על כך שיש לנו ראש עיר שהוגש נגדו כתב אישום. שנית אני מדגיש כאן שאינני בא בטענות לאיש הפרטי, יש לי טענות רבות על ראש העיר ועל תיפקודו הלקוי, שרית אם את תושבת גני אביב אז תבואי בבקשה לשתות קפה בגינה של המטה שלנו אחרי השעה 18:00 ואני מתערב איתך שאפילו לעמוד לא תהיי מסוגלת, למה? כי אדון ראש העיר לא מפסיק את זרימת הביוב הפיראטית מהשכונה הערבית, וכל תושבי רח' חללי אגוז סובלים כל השנה ובעיקר בימי הקייץ החמים. אני יותר ממך רוצה להתגאות בעשייה ודברים חיוביים, אבל אי אפשר לא לראות את הכיעור בכל יום שנכנסים לעיר. שהייתי קטן אבא שלי סיפר לי שביום הדין ה' לוקח את הטוב שבך והרע שבך ושוקל אותם ומה ששוקל יותר הוא המכריע באשר לאן תיועד לגן עדן או גיהנום. ובעיר אם הולכים על הטזה הזו אז יהיה לנו עוד הרבה על מה להלין עד שנתחיל לראות את החיובי, ושלג ככל שהוא צח סופו שיימס ואז רואים את הלכלוך שמתחת.

היי מנדי

כרגיל אהבתי לקרוא את תגובתך...אין כמוך בהתנסחות רהוטה ועינינית. אני מסכימה איתך שלא הכל טוב ויש רע ויש ריח רע ויש בעיות ויש ויש ויש.. אבל אי אפשר להתעסק רק בו..ברע. לגבי תפקוד ראש העיר...אני לא מכירה כל כך טוב את המערכות אבל אני יודעת שיש בעיות עם מספר ראשי מינהלים... שאינם מתפקדים ומאכילים בשקרים את ראש העיר וראש העיר לא מצליח להעיף אותם בגלל שאין לו רוב במועצה. מנדי היקר דע לך שאם תהיה בפוליטיקה...אולי רק אז תבין שהחיים לא קלים ולא ורודים ופעמים רבות צריך לותר פה כדי להתקדם לשם...נכון אני מסכימה שלא כל אחד יכול לעסוק בפוליטיקה כי הוא לא יכול לותר על האידיאלים שלו אבל רק מתוך מה שקורא בפוליטיקה הארצית אתה יכול להבין שהרבה ויתרו על אידיאולוגיות כדי לקדם עינינים מדיניים אחד מהם ראש ממשלתנו היקר אריק שרון ויצחק רבין ומנחם בגין ועוד הרבה.. אין מה לעשות החיים הם לא שחור ולבן אלא מה שביניהם. ולבסוף, אם היה לי זמן הייתי פשוט מצלמת את חוסר המעש של ראשי המינהלים ועובדיהם....ושולחת לעיתונות מקומית תחת הכותרת "פגוש את העובדים"..אין לי מושג מה אומר חוק העיתונות לגבי פירסום התמונות..אבל זה אתה בוודאי יודע מצויין ואשמח אם תשתף אותי. טוב, לילה טוב להפעם.. שרית ה ספרית

לשרית

את קצת סותרת את עצמך,ראשית, אם את טוענת שראשי המנהלים הם אלו שעושים בעיות והבעיה אינה ראש העיר אז שיבוא ראש העיר למען ההגינות ויאמר שאם הוא לא מצליח לקדם את ענייני העיר החיוניים אז הוא מתפטר. שנית,עובד שסרח ושיקר על ראש העיר יוכל לעוף בלי אישור של אף חבר מועדה וגם ללא אישור של ועד העובדים שכן הסיבה היא חוסר אמינות של העובד ולא קיצוצי תקציב כלשהם.שלישית,אמרת שבפוליטיקה צריך לוותר על מנת להתקדם הלאה - כפי שאני רואה את זה ישנם רק ויתורים ללא התקדמות אלא אם אני עיוור ותוכלי להאיר את עיניי בהתקדמות במצב העיר שלא שמתי לב אליה.רביעית,אם ראש העיר כ"כ פתי שניתן להערים עליו בקלות כזאת באמת שאין טעם שיהיה ראש העיר. להזכירך קמה וועדה אובייקטיבית של משרד הפנים שבחנה את התנהלות העירייה והגיעה למסקנה שראש העיר לא מתאים לכהן בתפקידו,לעניות דעתי לאותה וועדה שחקרה יש הרבה יותר כלים מאשר לי ולך על מנת להבין את המצב שקיים בעירייה ,אז אנא ממך בואי לא נתווכח עם העובדות ובואי לא נציג פה בדיות ואגדות על ראשי מנהלים וכו' העובדה היחידה היא שראש העיר פשוט לא מתאים להיות ראש עיר וכל תושב בלוד חש זאת על בשרו במהלך השנים האחרונות.

שריתי, אני מעדיף עובדות על רגש

העובדה הראשונה, שראש העיר לא צריך את הסכמת המועצה לפטר את אוכלי החינם, זה יורד בהוראה ממנו למנהל משאבי אינוש, ויש בידי רגב צילומים וסרטי וידיו שמתעדים עובדי עירייה בזמן הפסקה ארוכה בין החתמת כרטיס להחתמת כרטיס, או עבודות פרטיות בציוד העירייה בזמן העבודה, בשביל לפטר אותם הרי הוא לא המציא את השיטה היא קיימה, רק צריך להשתמש בה וכך לייעל את המערכת. העובדה השניה היא שלא רק מנהלי מחלקות לט ממלטים טת תפקידם נאמנה, גם הבוס לא, ועל כך כתבה ועדת החקירה שמינה משרד הפנים דפים רבים, מה צריך לשמוע יותר ממה שאמרה הועדה שבני רגב אינו מסוגל לנווט מערכת כמו עירייה ובוודאי לא כזו של עיריית לוד, והמליצה להעביר את ראש העיר, המועצה ובכירי העירייה מתפקידם מיד ולהחליפם בוועדה מקצועית, את זה לא אני אמרתי, ולא גל שבע כתב, את זה כתבה ועדת חקירה מקצועית שמינה שר הפנים אני עוסק מזה כמה שנים בין היתר לייעוץ אסטראטגי ופוליטי לח"כים ואנשי ציבור, כך שאני מכיר מקרוב תיפקוד של איזי ראש עיר וחצי, ועברתי בימי חיי על דוח ביקורת וחצי, ועוד נייר פה ונייר שם, ותאמיני לי שהדברים ברורים וחדים, הרי הצליחתו של יוסי שבו מנס ציונה לא בגלל שאחיו ובניו נצמדים אליו לכל מקום, ומפקחים על האינטרסים שלהם במחלקות הרליוונטיות, והשגשוג של באר יעקב לא בגלל שהחבר'ה של ניסים גוזלן מסתובבים לו בין הרגלים ואומרים לו מי ומה לעשות, ולא בגלל שיש לו גאון אסטראטגי שעובד כרל"ש, ויש לי עוד הרבה סיבות להצלחתו של רגב, רק חושש שישעמם לקרוא. לשאלתך האחרונה בקשר לתמונות: תמונה היא מסמך משפטי לכל דבר ועניין, ומותר לצלם כל עובד ציבור או איש ציבור בכל מצב או תנוחה, מאחר והוא יצא מארון הפרטיות אל חלל הציבוריות, ואם בצילום ייראה מעשה עבירה הוא תופס בבית משפט כמו חתימה על מסמך רשמי.תצלמי ותביאי לי, מה שמפליל אני מפרסם.(רצוי עם שעה ותאריך)

מנדי ומתעורר. מה אתם מתייחסים ברצינ

לספרית. זה אותו דבר כמו המרפסת. אתם לא שמים לב לשטויות שהיא / הוא כותב. אני מתפלא עליכם. מה עוד יש לומר על האיש הקטן הזה רגב? אני מכיר אנשים שראו בעינהם מעבר של כספים. אנשים שראו בעינהם כיצד קונים קולות בגני אביב. על מה אתם מדברים. אני באופן אישי יכול להעיד שהאיש מאוד לא אוהב ולא חבר ולא בטיח. האיש שיקר לי במצח נחושה יותר מפעם אחת. אין אדם בלוד שהוא לא הבטיח לו הבטחות ולא כיבד אותם. נסו לנתח את צעדיו בקור רוח ותגלו דבר מדהים: האיש לא ניכשל בתפקידו. כל צעד שהוא עושה זה ממש כאילו מאוריו ישנה כווה להרוס את העיר. רק דוגמית אחת מהשבוע האחרון - הנפקת אג"ח. המשמעות היא מישכונה של לוד לדורות הבאים. חשבתם על זה?? זה רק דוגמא. צריך לרדוף את האיש גם אחרי שילך הביתה. יש להגיש נגדו תביעות אזרחיות ותלונות במשטרה על בסיס עדודיות של תושבים שראו במו עינהם דברים חמורים.

אלמוני , אני נוהג לתת כבוד לכל אדם

לא נוהג לתקוף אנשים שדעתם מנוגדת לדעתי, ומכבד אותם כל עוד מנהלים דיון מכובד ותרבותי, אך כאשר מתחילים לרדת מתחת לקו האדום הקערה מתהפכת.

../images/Emo95.gifשלום לך ישות יקרה......

מציעה לך להפסיק להתלהם זה לא בריא ללחץ הדם... וללחץ התוך גולגלתי את לא ראית כסף עובר מיד ליד אין לך כל הוכחות וחבל לכתוב דברים מסיתים ומתלהמים...ואם את מכירה אנשים שראו קחי אותם מיד למשטרה להגשת תלונה.... יכול להיות שהאיש שיקר לך ( מה כל כך קרובה אליו היית שזה קרה יותר בפעם אחת????)ולכן את כועסת...זה לגיטימי..מה קרה הוא לא נתן לך את המינוי שהבטיח לך??????? לא נורא...לא בגלל דבר כזה מכפישים ומבזים את ראש העיר.. איזו מין אמירה זו "צריך לרדוף את האיש"..."יש להגיש נגדו תביעות אזרחיות" למה את לא עושה זאת?? מדוע את ממליצה לאחרים לעשות זאת...?.. כזכור לך יש בעמנו היקר סקטור קטן רדיקלי שגם הוא המליץ לעשות דברים שהסתיימו בסופו של דבר באסון גדול ... לא כדאי להמליץ על דברים שאינך בטוחה בהם, מלבד זה שהוא אולי אכזב אותך ישות יקרה.. מאחלת לך פורים שמייח.... שרית

למעלה