אלייך גיא

אלייך גיא

בקשתי בשבוע שעבר לחסום את הכותב הגזען...המייחס אפיונים מיוחדים לנשים וספרדים.. מתוך כך שלא חסמת אותו...ואף אחד מחברי המלומדים בפורום כמו מנדי וסגן וחיים אסא..לא הגיבו ולא התייחסו.... אני מרגישה חובה למחות בפניך...ולכתוב אם מקובלת עלייך כתיבה מסוג זה.

לאחר שבוע שלא הייתי כאן

אני עובר על הודעות ומה שצריך לימחק נימחק אני ממש מאוכז שכך הדברים אולי כדאי לעשות שוב כמה חסימות ! ממש בדקות אולי אני עם הנהלת הפורומים בודקים הודעות ואם נירא לנכון שיש מקום לחסימה אני מודיע כאן שיחסמו אותם מפרי כללי הפורום . גיא

מר גיא הנכבד

אותי מעניין כיצד עברה ההודעה המכנה ומשווה את ראש העיר למפיונר שנכתבה על ידי מר פרננדז את מערכת הניטור שלך ...?

עברה ,אבל זה כבר לא משנה

המשתמש פרננדז נחסם משימוש בפורום עכשיו אנו שוקלים חסימה של משתמש נוסף . גיא

אלייך סגן

תודה על התמיכה. מקווה שנמשיך ונראה אותך בפורום לעיתים קרובות יותר ולא ניתן לאלימות המילולית לחגוג כאן. ערב נעים שרית

../images/Emo23.gifתודה על ההתייחסות.

בשם הקול השפוי בפורום אני מודה לך על ההתייחסות הרצינית לבקשתי. ומכאן אני לומדת שגם אתה רואה את ההתנהלות הגזענית המשפילה והבוטה בחומרה רבה. שיהיה לך ערב נעים שרית הספרית מס2

גיא לפני שאתה משיב לתלונות הסגן,

אולי תחייב אותו להציג את ההוכחות שהוא טוען שיש לו, וכשלא יצליח להביא בפניך הוכחות (כי פשוט אין לו) תהיה לך הצדקה לחסום אדם על הפצת דברי שקר, והוצאת דיבת אדם מכובד רעה, ידוע לך שהוצאת דיבה והפצת דברי שקר ביודעין בעיני המחוקק חמורה שבעתיים מהקנטות שבחלקן בצדק שאדון מציצן מהמרפסת מתלונן עליהם. גיא אנא תעמיד שליחי המאפיה על מקומם, ושיהיה ברור לכוווווווווווווווווווווווווווווווווול השליחים של ה.....שולחים... שאני לא אפחד מהאמת, והשיטה שלהם לשלוח איומים, הפחדות והכפשות לא עובדים בשכונה שלי.

sragl1

New member
מנדי גם לך שלח איום חחחחחחחחח

עזוב אדם שמקבל שכר מבני מה אתה מצפה

מר מנדי הנכבד מאוד

לצערך ולצער רבים אחרים , אין אני עובר על חוקי הפורום כאן בתפוז כך שאין כל סיבה כל עוד אתמיד בכך למנהל הפורום לחסום אותי. להפך... חוקי הפורום מגינים עלי מטיפוסים כמוך או מממר סרגל בכך שנותנות לי את האפשרות לא לחשוף את זהותי ובכל זאת להמשיך ולהביע את דעותי יהיו קשות ואמיתיות ככל שיהיו . אני מתכוון להמשיך ולהשאר אלמוני כאן ובכל זאת להמשיך ולחשוף את האמת. שיהייה לך המשך יום נעים.

איש לא מונע חשיפת האמת, ואני חלוץ

איש לא מונע חשיפת האמת, ואני חלוץ בעקביות של חשיפת האמת, לכן חברך ויקירך רגב מפעיל נגדי מכבש איומים והפחדות, הסיבה שאינני נרתע יחידה היא, יש בידי גיבוי במסמכים על כל מילה שאני כותב, אפילו בעוד 10 שנים תמצא אצלי את המסמכים של השחיתות של רגב וחבר מרעיו, שעליהם כתבתי בשנתיים האחרונות בעיקר, אם יש בידיך הוכחה למה שכתבת, תציג אותה ותפסיק להסתתר מאחורי מקורות יודעי דבר, כי תאמין שנסיוני לימד אותי שהמקורות יודעי הדבר הם ערימת השקר הגדולה ביותר, ובכל זאת אחרי כל ידיעה מ- "מקור יודע דבר אני מצליב את הידיעה עם כמה כאלה ואז מגיע לאמת דבר שבטוח לא עשית. אולי פרדי בעיר רצה לנצל אותך ולהפיץ באמצעותך שקר שאין ביצים לפרסמו בדפדפת שלו, אז הדליף לך שקר שאתה בשביל לקבל טפיחת שכם מהמפיונרים שאתה מלקק להרצותם, מיהרת ונפלת בפירסום דבר שקר, והוצאת דיבתי רעה, אפילו אני רואה כמה שפל אתה, שאין לך אומץ להודות שאולי טעית. אתה שקרן נתעב שמוכר את הת....... שלו תמורת ליטוף של הרגבים.

למעלה