אליטליה vs אל על

אליטליה vs אל על

מתלבטים בין שתי החברות. בהתעלם משעות ההמראה/נחיתה והמחירים - במי הייתם בוחרים? ולמה?

baco3

New member
לאן ? לרומא ?

טסתי עם שניהם לרומא. מעדיף את אל על.
שירות לטעמי טוב יותר באל על, עם האיטלקים ניתקלתי לא פעם באובר בוקינג וצוות אוויר לא ידידותי.
מטוסים - עם אל על יש אופציה לצאת עם ה 737-9 החדש מול האיירבס 319 או 320 או 321 של האיטלקים המיושנים יחסית שמגיעים לפה (לפחות על אלו שאני טסתי). מבין כולם אני מעדיף את ה 737-9 החדש יותר.
אבל שוב, זה לרומא. אם זה לניו יורק אז כבר אינני יודע.

ארזS

New member
אני הייתי מעדיף חד משמעית את

מהרבה סיבות.

fazer

New member
אני תמיד מעדיף פרארי על סובארו

בהתעלם מהמחירים כמובן

ת"א-רומא זו טיסה קצרה, כך שגם החברה הגרועה מבין השתיים (רמז: היא לא נושאת את דגל ישראל על זנבה) תהיה סבבה במחיר הנכון ובהתאמה ללוח הזמנים.

בהינתן מחיר דומה עד זהה, הייתי בר באל על, כיון שעד עכשיו, כל פעם שיצא לי לטוס אליטליה לא התרשמתי מהם לחיוב: הצוותים לא היו נחמדים, השירות של אליטליה בפיומצ'ינו היה (בפעם הבודדת שנזקקתי לו) חסר אכפתיות, ואפילו האוכל בטיסה היה בינוני.

offirc2

New member
2 פקטורים

באל על הטיסה יותר טובה (מטוס, שירות)
לאליטליה יש יותר טיסות כך שהגמישות בזמנים טובה יותר

Sephiroth

Member
בפעם היחידה שיצא לי לטוס לרומא עם אליטליה

טסתי ב-airbus 330 שהיה נחמד ומאוד מרווח, אך מצד שני אני לא רואה ששולחים אותם יותר לפה.
השירות לעומת זאת רחוק מלהיות "שירותי" ואל על מתפקדת הרבה יותר טוב, הן על המטוס והן בשירותי הצ'קאין והגייט.

omerlich

New member
מניסיון אישי צוותי הקרקע האיטלקיים של אלעל מצויינים.

דיילות קרקע נעימות ואיכפתיות,מאד "לא איטלקי".

אל על ובגדול

אני לא מאוהדיה של אל על אבל במקרה של אלאיטליה אין בכלל מקום להשוואה בקו הזה. מאירופה ישנם שלושה חברות שמנסיון אל על לוקחת בענק על אותו הקו
איבריה - תל אביב - ברצלונה או מדריד
איר פראנס בקו לפריס
ואלאיטליה בקוים של רומא ומילנו

בכל מקרה מדובר בטיסה קצרה יחסית ואם אני צריך להכניס את היד לכיס והמחיר זול יותר באלאיטליה, מה שבדך כלל קורה ולא בגלל שאלאיטליה זולה, או שהיתי צריך לחזור בשבת, שוב גם זה קורה לי פעמים רבות בנסיעות עסקייות, הייתי טס איתם עם ה A320 המעפן שלהם

igalep132

New member
פריז ומדריד

טסתי עם AF לפאריז , נכון שהמטוס לא גדול (320A) ונכון שהיה יחסית צפוף (לא נראה לי ש ב738 של אל על יש יותר מקום) אבל סה"כ הטיסה הייתה בסדר גמור.
&nbsp
השבוע טסתי עם איבריה למדריד , שתי הטיסות היו עם 330A , עם מלא מקום לרגליים , מטוס חדש ומצוחצח , מערכת בידור אישית דנדשה.
&nbsp
אין מה להשוות בכלל לאל על

למעלה