אליוט מוציא סינגל

SHTRUDIDI

New member
אליוט מוציא סינגל

שם הסינגל-THE STORM, הוא היה שותף לכתיבת השיר. הסינגל במקור החל כעבודה על שיר למען נפגעי קתרינה. אבל אליוט התקבל לאיידול אז לא יכול היה לשחרר שירים משלו. בקיצור הוא יוצא עכשיו ו40% מהכנסותיו יועברו לאגודות צדקה שונות. המפיק שעבד איתו על הסינגל אומר שהסינגל הזה לא דומה למשהו שאליוט שר בעבר. לכתבה המלאה.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אעאעאעא!%$#%

ביוצים ביוצים ביוצים אני לא יכול לחכות כל האדרנלין שלי עלה עכשיו אני רוצה לשמוע את זה ואיזההה חמודדדד 40% לתרומההה :] אליוט 3>

buckyball

New member
הנחתי שיהיו כאן כמה מאושרים

אני שמחה שזה שימח אותך. הוא באמת חמוד ביותר. לפני מספר ימים גם קראתי כתבה על מעריצה חולת לוקמיה שהוא נפגש איתה במיוחד. הוא פשוט בחור נחמד. לפחות ככה עושה רושם.

Fairywitch

New member
הו, ../images/Emo49.gifכבוד../images/Emo47.gif

גאווה לעם

SHTRUDIDI

New member
זוכרים את איילה בראון?

אני יודעת שכן. בקיצור, היא מתחילה להקליט אלבום בניו יורק ב24 לאוגוסט. האלבום אמור לצאת באמצע אוקטובר וסינגל הבכורה ייצא כבר בתחילת ספטמבר. אני ממש נדהמת לראות כל יום את כמות הפיינליסטים שממשיכה לעסוק במוזיקה אחרי התחרות. באמת מפתיע אותי כל פעם מחדש לשמוע שעוד מישהו קיבל חוזה הקלטות.

מרי לי

New member
יש../images/Emo70.gif יש../images/Emo70.gif יש ../images/Emo70.gif יש ../images/Emo70.gif יש../images/Emo70.gif

זה שווה לתגובה שלי כשהיא עפה טרם זמנה...... זוכרים
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אז עכשיו ייייייייייייייייייייייייייייייייייישששששששששששששששששששששששששש

הוריי!!!

סוף סוף. יאללה ילד תן להם בראש ותראה להם בדיוק מי זמר אמיתי ומי ימשיך למכור מכוניות לפורד.

למעלה