אליוט ימין!!

ק ו ר ט י

New member
אליוט ימין!!../images/Emo23.gif

דווקא השנה - כשהתמודד אליוט ימין האדיר וכבש את ליבם של רב הצופים - AI היה בערוץ 33, שאין אף אחד צופה בו! זה הורג אותי! הבחור הזה פשוט מדהים ורב האנשים בארץ לא יודעים שהוא קיים! לא יודעים שבזמן המלחמה הוא עלה לבמה בארה"ב עם טי-שרט שכתוב עליו "ISRAEL" כדי להביע את ההזדהות שלו איתנו! יודעים שהוא הראשון מבין המתמודדים שהעלה מופע יחיד? ועוד איזו מופע!! חבל על הזמן! ניתן לראות קליפים של השירים שביצע באתר www.yaminions.com בקטע ה-Media. ויש עוד. הוא כרגע מקליט את האלבום הראשון שלו, שעתיד לצאת בסביבות פברואר 2007. לא יכולה לחכות! הוא חייב לבא להופיע כאן בארץ.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אליוט ../images/Emo99.gif

אליוט שלי,כמה התגעגעתי
נשבע לכם שבדיוק היום שוב ראיתי את כל הקליפים שלו אחרי תקופה ארוכה שלא ראיתי ופשוט אין א-י-ן! הלוואי והוא יופיע פה בישראל [למרות שנראה לי שהסיכוי מאוד קטן,למרותשהוא היה רוצה נראה לי] ואם הוא מופיע,לא משנה לי איפה,לא משנה לי מתי,אני שם!

ק ו ר ט י

New member
אליוט!!!

היי MeetLofe! שמחה לפגוש אותך! ידעתי שיש עוד מעריצים כאן שמרגישים כמוני. יש כמה מאיתנו שמתכתבות באתר ה- E-Train, אחד ה-fan-sites של אליוט : www.etrainstation.com אבל אנחנו לא יודעות עוד כמה יש בארץ ... יש לו אלפי מעריצים בכל העולם - משוגעים עליו ממש, וסביר שבאיזשהו שלב, אחרי ה-CD שלו, הוא יעשה סיבוב הופעות גם מחוץ לארה"ב. אני מקווה שהעניין בארץ יהיה שווה ביקור גם אצלנו. תראו את האהבה - הוא לא רק אמריקן איידול - הוא שלנו!

ק ו ר ט י

New member
אחלה תמונה!

מתה על התמונה הזאת! למעשה מתה עליו בלי שום קשר!! שמחה לראות עוד הודעות
אולי בסוף יהיה לו אתר מעריצים בעברית...

Fairywitch

New member
../images/Emo51.gifוברוכ/ה הבא/ה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

מקווים שתישאר/י איתנו

ק ו ר ט י

New member
תודה!

תודה Fairywitch ! רק היום גיליתי שיש פורום כזה. אני כאן ומקווה לראות כמה שיותר מצטרפים

SHTRUDIDI

New member
ברוכה הבאה לפורום!../images/Emo140.gif

ותודה על העידכונים לגביי אליוט.

ק ו ר ט י

New member
תודה ! :)

תודה לברכות. אני מקווה שכן חידשתי משהו כי הסתבר לי שאתם מעדכנים. איך אתם מתעדכנים? ישירות מאתרי המעריצים בחו"ל?

SHTRUDIDI

New member
כפי שנאמר

יש כאן פינת חדשות שאני מעלה כשיש מספיק על מה לעדכן. כמו כן, אנשים אחרים מעדכנים וגם את מוזמנת לעשות זאת. את יכולה לבדוק את קישורי הפורום ולראות את אתרי המעריצים של אליוט שיש לנו שם, אם יש לך עוד אתר להוסיף על אליוט או בכלל, תרגישי חופשי להציע. העדכונים אכן מגיעים מאתרי מעריצים או מאתרים אחרים בהם יש מידע על איידול.

מרי לי

New member
כולנו חשבנו שאנחנו היחידים שרואים

עד שמצאנו את הפורום ברוכ/ה הבא/ה אני מריה יש לאליוט פה הרבה מעריצים, ואת כל מה שכתבת פה כבר עידכנו בפורום בזמן אמת, לרוב SHTRUDIDI בפינת חדשות איידול אז אין מה לפחד, כולנו יודעים מזה ומעריכים אותו על זה מאוד

ק ו ר ט י

New member
פינת חדשות?

אני שמחה לשמוע שמעודכנים במה שקורה עם אליוט. איך אני מוצאת את פינת החדשות? אני גם מעוניינת לדעת כמה מעריצים יש לו בפורום הזה.

Fairywitch

New member
פינת החדשות נפתחת באופן לא קבוע,

כשיש חדשות. תנסי לכתוב בחיפוש למעלה (מתחת לשורה הכחולה-כתומה בראש הפורום, צד שמאל)- את המילה "חדשות"
או את המילה "אליוט", כמובן.

ק ו ר ט י

New member
היי!!

שלום לך! כן הגעתי גם לכאן...
לא רגילה לפורום - שלא לדבר על כך שהכל בעברית... אבל חשוב לי להיות בעניין המעריצים של אליוט כאן (בארץ) בגלל הרושם שהיה לי שבקושי יודעים על קיומו. מסתבר שטעיתי - אבל רוצה לראות עוד הרבה מעריצי אליוט.

למעלה