אליה וקוץ בה . . .

אני לא הייתי מתקרבת לאף גבר

שהיה חושב שיש בי משהו דוחה, גם אם הוא טעון תיקון. אם תתחתנו והיא תלך לטפל בזה (אם אפשר) והתוצאה לא תמצא חן בעיניך אז תתגרשו? ילדותי ומאד לא יפה. עזוב, חפש מישהי מושלמת, לא לפני שתחסום עיסקה עם אלוקים שגם כשהיא תתבגר - היא תשאר כמו בת 18 לתמיד (בשכל, בבגרות, בהתנהגות, וגם בפנים).

שם דבר

New member
קד קידה בהכנעה . . .

* אינני מתכוון לקחת אותה במצב כזה. * יש לה קמטים עמוקים ולא סטנדרטיים לגילה -ולא לגיל 50. אני לא מדבר על קמטים עדינים שסביב לעיניים. * כשהיא תקבל קמטים אזי ``אהובתי הנפלאה`` תתעטר בקוים עדינים של רוך ויופי ! . . . זה לא יפגע באהבתינו -כמו שזה לא פוגע באף זוג מתבגר, אלא האהבה מתעצמת והאשה נהיית יותר ויותר יפה בעיני הבעל.

כך דרכו של עולם.

הבחורה אוטוטו 30 ובגיל כזה קמטים זה לא דבר נדיר. כן אפשר לטפל בזה ואין כמו בוטוקס, אני אשתמש בו מן הסתם כשאצטרך.

Corall

New member
בגיל 30 קמטים?

מישהו פה השתגע? אולי זה צלקות מה שהוא מתאר.

Corall

New member
חח..

את מוזמנת להציץ בכרטיסי.. /tapuzforum/images/emo8.gif מעניין שלא חזיתי בתופעה כזאת.

אה... את בחורה... סורי

ואת מוזמנת לקרוא במאמרים בפורומי יופי וטיפוח וכדו` על הגיל בו בו כבר יש רפיון לעור. נדיר למצוא בחורות בגילאי ה25+ עם קמטים בולטים אבל אז כבר מתחילים להיווצר איכשהו קמטוטים. התהליך בהתחלה איטי והקמטים לא מודגשים ורק אחרי גיל 50 הוא ממש צובר תאוצה אבל זה גם מאד תלוי בסוג העור. אני מכירה בחורה בת 26 שהיו לה פנים חלקות ממש כמו של בובה בלי שום פצעון ועכשיו בגלל שסוג העור שלה יבש הוא כבר מתקמט ויש לה קמטי חיוך דקים וקמטים דקים נוספים באיזור העיניים והמצח. מפחיד אה?!

Corall

New member
אחסוך מעצמי את התענוג,

ואאמין לך.. לא בלי שאתחיל לבחון בתשומת-לב, את כל בנות ה26- ומעלה.. שתקלענה לד` אמותי.. /tapuzforum/images/emo6.gif

Corall

New member
מעורר גועל.

אתה מזכיר לי את אותו בחור שביקש ממישהי (אחרי שנפגשו מס` פגישות) שתעשה דיאטה, ואז הם יסגרו.... אני מציעה לך לא ``להתפשר`` היא לא שווה אותך... (שלא תבין, זכותך המלאה להחליט שזה דוחה אותך, מפריע לך וכו`.. אבל מכאן ועד לבקש ממנה לסדר את זה? הדרך, לא רק ארוכה, היא פשוט איננה!)

שם דבר

New member
תודה !

אני דווקה חושב שאפשר לומר כל דבר, והיא כנראה תבין ותקבל -תלוי ע``י מי אומרים זאת ואיך .

Corall

New member
על מה?

נדמה לי שלא ממש הבנת את שכתבתי לך. בכל אופן, אני לא חושבת כמוך. זאת חוצפה לבקש כזה דבר. לא משנה ע``י מי ואיך. אתה מחליט לקחת אותה? איך שהיא! לא נראית לך? אז לא! כשתקנה דירה, אתה יכול להתמקח על שיפוצים.. לא כשאתה בא להקים בית עם אשה. זה צריך להיות ברור לך.

הוא חשב שאת איתו כי

אמרת ``היא לא שווה אותך``. אני הבנתי מה התכוונת אבל השמוש בסלנג הזה הוא לכיוון ההפוך.

שם דבר

New member
לכן כתבתי למלעלה שהשדכנית תגיד זאת

כאילו שזה הרעיון של השדכנית ! והיא תגיד; נראה לי שאם תעשי טיפול-פנים הוא יסכים להיפגש אתך . . . בכל אופן זה יעלה את הסיכויים שלך אצל הבחורים . . .

שם דבר

New member
תודה !

אני דווקה חושב שאפשר לומר כל דבר, והיא כנראה תבין ותקבל -תלוי ע``י מי אומרים זאת ואיך .

חושבת25

New member
אני כמעט בטוחה שיש דרך לטפל בזה.

אינני יודעת מחירים אבל לא זה העניין שגרם לי להגיב כמו הקטע שאתה אומר לולא הקמטים היית כנראה מתארס כבר.מה תעשה אם הטיפול לא יצליח?יתכן שזה לא קמטים כי בגיל כזה עדיין אין קמטים,מה תעשה אם בעוד כמה שנים היא תשמין או משהו אחר בחיצוניותה ישתנה?תפסיק לאהוב?בחור בגילך אמור להבין שאתה לא מתחתן עם בובת ברבי שכך תשאר לעד.נישואין זה הרבה מעבר לחיצוניות!אם מפריע לך המראה,אל תתחתן איתה ואל תדבר על טיפולים.אינך צריך להנשא לבחורה שדוחה אותך גם אם אתה בן29.

למעלה