אליה וקוץ בה . . .

שם דבר

New member
אליה וקוץ בה . . .

הציעו לי בחורה היא מצאה חן בעיני, ונראה לי שהיא גם היתה רוצה להמשיך, אך הבחורה בת 29 - במקומות מסוימים בפנים -יש לה קמטים עמוקים . . . וזה דוחה אותי. אולי יש מי שיכולה להסביר לי ממה זה נובע ? ואם זה סיפור יקר לטפל בזה ? כי אני חושב לבקש מהשדכנית שתסביר לבחורה שהתרשמתי ממנה לטובה -רק אם לא איכפת לה - שתטפל בפניה הענוגות . . . ; אם היא תטפל בעצמה, סביר להניח שהיא תמצא חן בעיני. אשמח לתשובות ! תודה רבה !

אתה רוצה לומר

שאם היא לא "תטפל בפניה הענוגות" תוריד אותה?.... נראה לי שצריך לקחת כל דבר בפרופורציה, ולבחון מה עדיף על מה.... בפרט בגיל מתקדם.... וחוץ מזה- מה זה "קמטים עמוקים"? באיזור העיניים למשל, זה יכול לומר שהיא בחורה שמחייכת הרבה.... מה פסול בזה?.... לעניות דעתי, אם אתה אומר שהיא מוצאת חן בעיניך, תנסה לא לשים לב יותר מדי על הדברים האלה, תנסה להתמקד בדברים הטובים שיש בה...ובטח יש בה....

שם דבר

New member
מתחת לעיינים שלה

יש קמט עמוק של חצי עיגול כל קמט. ועוד קמטים למינהן. אין מצב שאקח מישהיא שדוחה אותי ! מה עוד שכאן יש מצב שיסבירו לה את הענין ותקבל זאת בהבנה.

kiss 18

New member
יכול להיות שיש לה מתחת לעיניים נפיחות

ואז מתחתיו יש קמט עמוק... (שאגב, גם בזה יש אפשרות לטפל)

kiss 18

New member
בקשר לשאלה הספציפית ששאלת-

יש אפשרות לטפל בטיפולים... (
) ואני יודעת שגם קיימים מוצרי טיפוח כאלו שממלאים קמטים שזה זמני... ולא חושבת שזה יקר בשמיים... עד כאן שיעור יופי להיום...

שם דבר

New member
המורה !

אילו קמטים עמוקים. נראה לי שתצטרך מתיחת פנים ? מה המחיר של מתיחת פנים?

שם דבר

New member
לא שמתי לב לשקיות

יש מתחת לכל עין קמט עמוק בצורת חצי עיגול. +תוספת של עוד כמה קמטים. כמה עולה הסיפור? כי יתכן ואין לה אמצעים והיא תתנגד לטיפול.

kiss 18

New member
אתה רושם?

הלוווו, אוייש נו.. לא עם המסקרה..עם העט!!!!! הקצנת עם המתיחת פנים...חחח, ממש לא... יש היום חומר שמזריקים לקמט שניקרא בוטוקס (אאל"ט) וחוץ מזה כמו שאמרתי יש מוצרים ששמים שזה ממלא... אבל זה חד פעמי.. אבל מתיחת פנים..פחחח, לא צריך...

שם דבר

New member
כמו ששמים בסדקים בחרסינה ?

הקמטים האילו ועוד כמה קמטים לקישוט... זה יקר הענין ?

kiss 18

New member
אגב, השיעור הזה בחינם!

העיקר שתיהיה שמייח! חחח טוב, העיניין של ההזרקה זה כמה אלפים בודדים ניראה לי... והמוצר הזה החד פעמי (ששמים כל יום) זה כמה מאות... (משהו כמו 300ש"ח אולי אפילו פחות) אם אתה רוצה אני יכולה לברר בשבילך במפורט (גם זה בחינם...חחח)

שם דבר

New member
אשמח אם תבררי כמה עולה ההזרקה ו

טיפול די רציני בכל הפנים ?? תודה רבה !

kiss 18

New member
../images/Emo92.gif

דיי רציני בכל הפנים?? עשית כאילו יש לה כבישים על פנים... בכל אופן, אני לא יודעת אם אפשר לפרסם פה מחירים, אז אשלח מסר אח"כ. בהצלחה!

שם דבר

New member
ה` יברך אותך !

זה לא קמטים עדינים בפנים. זה קמטים יותר נראים בחלק קטן בפנים, וגם 2 הקמטים שמתחת לעינים. תודה !

לב אiהב

New member
אני מתנצל אם פגעתי בך,אחי.סורי.

אבל אני חושב שזה באמת לא יהיה נעים לבחורה לשמוע מהשדכנית דבר כזה בשמך.אולי כדאי שהיא לא תדע שזה מגיע מימך.זה לדעתי מאד יפגע בה.שיהיה לך בהצלחה.

שם דבר

New member
לא נפגעתי .

אני רגיל לזה שבמחנינו יש חוסר סובלנות והבנה לאנשים שרגישים לחיצוניות .

לב אiהב

New member
אני מאד מאד רגיש לחיצונית ואסטטיקה

אך אני גם רגיש לרגשות השני.לכן אני חושב שלא כדאי שהיא תחשוב שמצידך הגיע הבקשה לטפל בפניה.זה מאד יפגע בה,לדעתי

שם דבר

New member
אכן,השדכנית תספר לה את הסיפור

ותציע לה שאולי כדאי שתשפר את המראה שלה. או אפילו ללא קשר אלי היא תגיד לה שכדאי מאוד שתשקיע במראה שלה. תודה

למעלה