אליגולא? אליגולא?

RedDevil16

New member
אליגולא? אליגולא?

damn it, היום היה בכוכב נולד כל מה שאני אוהב בתכנית הזו וכל מה שאני שונא. בסה"כ, הוספת שלבים היא מבורכת. אם באמריקן איידול המתחרים עוברים 3,589 שלבים עד הגמר, בכוכב נולד בהחלט יכולים לעבור 4. אהבתי את הבחירה בשלום חנוך - באמת יוצר ענק. אבל כבר עכשיו מתחילים להתבלט הסקעתים המתקתקים והפופיסטים עד כאב - בין אם זה הדוס התורן אלישע (מעצבן!), מריאור (גרועה) או מה-שמו ששר לפני אליגולא (מיותר). אליגולא (איזה כיף להגיד את זה. אליגולא.) פישלה את השיר שהיה הבחירה הכי טובה שם, חבל כי היא דווקא נראתה די טובה. המוצלחים ביותר בעיני היו מה שמו עם השני שמות (חיים עמית?) והדר עוזרי. השופטים נורא חלביים, בייחוד ריקי שממש התמתנה וחבל.

RedDevil16

New member
כן, אני רואה את זה.

ובגלל שאני היחיד שהגן עליך עם הסיפור של יעל, אתה צריך להגיב להודעות שלי רק באמצעות המילה "צודק". ברור?

כנראה שכחת עם מי אתה מדבר....

אני הרגע חזרתי מהיכל התרבות

בנתניה, איפה שהייתה ההופעה. קילתי חולצה של נעמה(פיג'אמה טובה
), למרות שהייתי בעד אליגולא ומריאור, אבל עדיין עודדתי את נעמה. את הביצוע הכי טוב לדעתי הביאה אליגולא, הייתה לי צמרמורת כל הביצוע שלה, גם מריאור הביאה ביצוע חמוד. הכי אכזבה אותי הדר עוזרי(WTF?! מה זה בחירת השיר הגרועה הזאת? ממתי את שרה ג'אז?). מיכאל ורועי גם היו משעממים. הייתי בשוק מהתוצאות ולדעתי ממש לא מגיע לאיילה ללכת.

n l m

New member
אני דווקא אהבתי

את הדר עוזרי ולמה לא ג'אז? הגיע הזמן קצת משהו שונה היא, רועי ואיילה היו היחידים שהיה להם עומץ שמה מבחינת בחירת השירים נמאס לי מאנשים פחדנים אשר לא בטוחים בעצמם שיישארו אז הולכים על "בטוח" בבחירת השיר וכן אוהד ומיכאל ועוד איך עשו כך בחרו שירים שקטים ו"מרגשים" וקנו את הקהל, בקיצור עוד נינט וסקעת, מה שאם יהיה לי בעונה הזאת נראה לי שאפסיק לצפות כוכב נולד לא צריכה להיות תכנית ליום הזיכרון באשר לאחרים נעמה הייתה בסדר, אבל לא התחברתי כי אני לא אוהב את השיר ומריאור נשמאה פשוט כמו שיר נחמד לפתיחה לאיזה תכנית ילדים נחמד, אבל לא יותר מזה חבל לי על איילה, היא לא הייתה צריכה ללכת "ילדים קטנים ויפים" היה צריך ללכת, היה הכי פחות טוב מכולם אבל לא נורא מקווה שאנשים יתפקחו במקרה שלו ושל אוהד כמו שהתפקחו עם סשה שנה שעברה

d@r121

New member
מריאור?

מריחושך! היא נשמעה כמו פסטיבל כשרונות צעירים, עפולה 95.

adi007

New member
../images/Emo45.gif

אני ממש לא מבינה מה מתלהבים ממנה היא סתם עוד תיכוניסטית שיודעת קצת לשיר וזהו.

maya567

New member
נצלש המירוץ 7 פרק ראשון ../images/Emo58.gif

זה לא משודר בארץ, נכון? עברתי עכשיו על השרשור כשהפרק שודר, והיו טענות על כך שרוב ואמבר לקחו טרנזיט ולא אוטובוס, והיו מי שאמרו שזה כמו מונית שרות בארץ, ושמונית שירות זה לא אוטבוס. אז, הטרנזיטים האלו הם גם אוטובוסים. אוטובוסים בפרו (וגם בבוליביה ובברזיל, אבל זה לא קשור עכשיו) באים גדולים או קטנים. וחוץ מזה, ראיתי בינתיים שלושה פרקים (ומליון מקומות שהייתי בהם ולא ראיתי את המירוץ מול עיני. גם אני יכולתי לעזור לרוב ולאמבר!
) והעונה הזו נראית מצויינת. חבל שצריך ללכת לישון מתישהו...

Gal isr

New member
../images/Emo58.gif

לילה טוב
. המירוץ באמת לא משודר בארץ עדיין... טוב שסידרת לנו את הקטע הזה עם האוטובוס/לא אוטובוס...
אני עדיין אומר שאם הם יזכו- מגיע להם. שום חמדנות ושום כלום

Sole Survivor

New member
בטח לא ראית אותם

כי אם העונה עלתה בארה"ב במרץ אז הם התחילו נגיד לצלם בספטמבר לפני ואולי בזמן שאת הגעת הם כבר היו לקראת סיום העונה

למעלה