אליאב

ronoy

New member
אליאב

אני חייבת לאמר שאני מזועזעת מכמות הרוע שמפגין אליאב. הוא פשוט אדם רע, חסר מצפון, חסר לב וחסר ערכים.
כל ההתנהלות שלו מול דנית מעוררת סלידה, כל השיח שלו הוא תת רמה, מקווה מאוד שהוא לא יגיע לגמר.
הרומן שלו עם נופר מעורר גועל. מצא מין את מינו.
אני מזדהה לגמרי עם דנית, הכאב שלה כן ואמיתי. חבל שאף אחד בבית לא מבין אתזה חוץ מטל

flowersa04

New member
חוץ מזה שאליאב חתיך בטירוף הבן אדם עץ חלול

דוחה ומניפולטיבי. אני רואה שדנית באמת היתה תמימה
ונפלה בפח שלו מזל שהתעוררה בזמן מגיע לה להיות
בגמר. היא תהיה כוכבת בחוץ.

Tintin115

New member
חתיך?

ועוד בטירוף???

mtrx1

New member
חתיך ביחס לחיזבאללה אולי... הוא נראה אחד מהם

bibaso

New member
ביום בו אחמדינאג'אד יוכתר כמלכת היופי, אני

אאמין שאולי אליאב נחשב חתיך.

abigl

New member
רשעות גורמת לאדם להראות גרוע ומר. ממש לא חתיך

הפרצוף שלו מפיץ רוע ושנאה כלפי כל העולם. לא חי בשלום עם עצמו, אולי בגלל רקע משפחתי קשה, מיום הכניסה לבית, אי אפשר לזכור לו דקה טובה אחת.

תמיד מצליח להכעיס את הסובבים חוץ מהלהקה שהקיפה אותו בחודש וחצי הראשונים.

אם האיש כל כך מצליח בעיסוקו ונמצא בתוך הבראנז'ה, למה נכנס לדבר כזה? טוען שעושה סכומים יפים מהקעקועים והבר שפתח, מוכר וידוע לסלבס רבים, למה בא לבית האח?

אולי רצה להשיג משהו טוב אבל פרצופו התגלה במלוא כיעורו לכל המדינה (האומה) ויכול להיות שרק הפסיק מכל ההרפתקאה.

אליאב הוא אשה בגוף של גבר

גבר אמיתי לא דומה לאליאב. אגב אמש שצחי התווכח עם מרטין על ומכנה אותו קוקסינל וכוסית, לא שם לב שהוא יושב עם החולצה הורודה שבא הוא ניראה בדיוק כמו אוחצ'ה

any1234

New member
אליאב מגעיל ולא רק בגלל התנהגותו לדנית

אליאב איש בסטה שריכז סביבו אנשים כמוהו ומחפש כל הזמן להכניס לאלדד
אלדד לא עשה לו שום דבר אישי
אליאב כועס שאלדד נתן גב לדנית והרים אותה מהקרשים והוא לא סולח על זה
אליאב רוצה לראות את דנית רודפת אחריו ולא מרפה וגם את נופר מקרקרת סביבו - רק כך הוא מרגיש גבר.
זו כנראה התנהגותו גם בחוץ.
האיש דשא הזה חושב שהוא בראד פיט
הוא לא מבין שלא כל כך ספרו אותו בבית עד עכשיו ובגלל זה לא העמידו אותו להדחה
הוא הרי מעמיד את אלדד בכל שבוע (מתואם עם החברים שלו) כי הוא חושב שאלדד הוא ה"תחרות" שלו. הוא לא מבין שהוא לא מגיע לקרסוליים של אלדד ואלדד בכלל לא סופר אותו. אלדד מתייחס עניינית לכל דבר ולא אמוציונאלית

למעלה