אלטרנטיב - יום חמישי!

DeepFear

New member
אלטרנטיב - יום חמישי!

כיוון שלא עניתם לי פעם שעברה אני מפרסמת זאת שוב. יום חמישי הקרוב באלטרנטיב יש מסיבת אלכוהול, שזה אומר כלללל האלכוהול חינם, כולל ייגר ושטויות. ובנוהל - נרגילות וקפה מוזר. מי מגיע? :)
 

DeepFear

New member
מדוע לא?

 

DeepFear

New member
חינם חינם

בלי כסף זה נמצא בתל אביב, רחוב המסגר 49 אם אני לא טועה. מוכר גם כ"המוסד" כניסה עולה 50 שקלים.
 

J o B n i K

New member
ממה שאני יודע כשאומרים חינם

אז יש איזה שעה שכול המועדון תקוע מול הבר כדי לקבל שוט או שתיים חינם או פעם בשעתיים עובר איזה מישהו עם בקבוק או שתיים אז למה אומרים את זה ? זה לא שאתה בא לבר ומקבל כל מה שבא לך חינם
 

DeepFear

New member
הו אם רק ידעת כמה אתה טועה

באלטרנטיב זה לא ככה כל כך כל כך לא. בימי חמישי רגילים יש טקילה ובירות וודקות חינם כל הערב כמה שבא לך, וגם שתיה קלה, מים וכו'. כמעט בלי תור בכלל. וביום חמישי הקרוב הם בכלל מתפרעים. כ - ל האלכוהול חינם. מבטיחה שלא תתאכזב.
 

DeepFear

New member
יש הבדל בין

פקצות וערסים בני 18 שהולכים למודעונים באלנבי לבין בני 18 ומעלה שאוהבים רוק . מה נסגר איתכם אנשים? אתם באמת לא אוהבים את המקום הזה? או שלא הייתם שם?
 

DeepFear

New member
את לא טועה

ימי חמישי זה רוט ומטאל לסוגיהם בימי שישי גם יש רחבות מטאל אבל יש גם היפ הופ ואמ טי וי וכאלה אז יש אנשים לא סימפטיים.
 
למעלה