אלטרנטיבה בחיפה.

ishon15

New member
אלטרנטיבה בחיפה.

היי, קפצתי לכאן כמה פעמים אבל לא הכברתי במילים יותר מדי כי, ובכן, לא היה לי הרבה מה להגיד. אבל הפעם הפניה שלי מכוונת לאו דוקא לגאווה אלא יותר לצעירה שבפורום. קוראים לי נמרוד, ד"א, היי. אני עוד מעט בן 18, מחיפה. חיפה, כידוע למי שהיה אי פעם בחיפה, גוועת מיום ליום. היא נחשבת לעיר מתה מבחינת חיי לילה, [מלבד מספר מועדונים ופאבים חסרי ייחוד ועניין], ובטח שמבחינה מוסיקלית. להופעות בחיפה כמעט ואין קהל, כך שהמצב הוא שההופעות היחידות הן של אמנים מבוססים וכמה קיימים בארץ כאלה? [אסף אמדורסקי, קורין אלאל, ערן צור, ירמי קפלן ועברי לידר שמשום מה לא מגיע לצפון אף פעם]. הסיבה בגללה אני חופר כאן ולוקח את הסיכון שבכלל ימחקו לי את ההודעה כי היא לא קשורה בכל דרך שהיא לגאווה היא כי ביום שבת הקרוב עומד להפתח ליין של מוסיקה אלטרנטיבית בסיטי-הול של הלייבל earsay של האוזן השלישית, כלומר אמנים שלא זוכים להמון השמעות בגלגלצ, 24 ועדיין אין להם רינגטון משל עצמם. בשבת הקרוב בעשר עומדות להופיע שתי להקות ישראליות שחזרו עכשיו ממסע הופעות בארה"ב ושמן - jet sam וה- midnight peacoks ואת המוסיקה שלהן אפשר לשמוע באתרים - www.jet-sam.com www.midnightpeacocks.com מחיר הכניסה הוא 45 שקלים ותמורתו לא רק שמקבלים שתי הופעות ומסיבה, אלא תורמים להחדרת מוסיקה מקורית ומעניינת לחיפה, בתקווה שאמנים נוספים ימשיכו להגיע ובכך כולנו נוכל להינות ממוסיקה הרבה יותר מגוונת ורחבה. אני מציע לכולם לנסות ולשמוע ואולי גם לאהוב. להנחה ופרטים נוספים - [אני בספק אם חוקי להשאיר את מספר הפלאפון שלי כאן אז אני אלך על מסנג'ר ואייסיקיו] - [email protected] 171209439 נמרוד. [ואני תוהה אם יורידו את ההודעה הזאת. ואם יורידו, אז לפי דעתי צריכים להיות כאן גם נושאים נוספים מלבד הגאווה בפני עצמה, שהיא אמנם זאת שמאגדת את כולם ליצירת הפורום, אבל לא מחויבת להיות עצם העניין בכל נושא שיחה. ואם לא, אז תודה :].

למעלה