אלטה זאכן

berberon

New member
אלטה זאכן

המועד מתקרב ובתחילת החודש נעבור לבית החדש. יש לי בבת הישן דברים שאני לא צריך כגון תנור, מדיח, ראדיאטור וכו'... מה הדרך הכי פשוטה להיפטר מהדברים ולקבל כמה ג'ובות?

fireman

New member
התשובה בכותרת שאלתך....

אני עד היום, כשאני רוצה לזרוק משהו אני עוצר את האלטע, רוצה לשלם?....שישלם, לא רוצה? לא צריך, רק שיעיף לי את זה מהבית.

רוני1955

Active member
יש שם משהו אחר

יש שם באזור התעשיה, קרוב ל"סולתם" סניף של ארגון "כוח לתת". תרום להם. יבואו לקחת את זה מהבית. אם תחליט לתרום, תקבל את מספר הטלפון של האחראית שם.

berberon

New member
תרומה

דווקא בפורום הזה רוב האנשים אמורים להבין את מצב חשבון הבנק שלי בשלב של הכניסה לבית :) אין לי כבר כוח לתת... שנה וחצי שאני כל הזמן נותן ונותן ונותן ועכשיו יש הזדמנות קטנה לקחת... וברצינות, המחשבה עברה לי בראש ויש לי אפילו פלייר שלהם תלוי במטבח כבר 4 שנים. לא חסר למי לתת אולם אני מעדיף לקבל על זה כסף. אם הסכום שיציעו לי יהיה באמת סימלי כמובן שאני אתרום לעמותה זו או אחרת במקום לאלטה....

efratcn

New member
תסתכל על זה בצורה אחרת ../images/Emo13.gif

כמה כסף באמת כבר תוכל להרוויח? אולי כמה מאות בודדות. כסף זה אנרגיה, תן לו לזרום והוא יגיע אליך בכמויות. תרום את הציוד. ושיהיה בהצלחה

צימעס

New member
ניטפוק לשוני

"אלטע" זה ישן. נורא צורם לי לראות קיצור של "אלטע זאכן" ל"אלטע".

fireman

New member
אגב, אתה יכול לנסות לפרסם בYAD2

סביר להניח שאם מדובר במוצרים שעובדים, תוכל לקבל עליהם כמה שקלים ודיי מהר.

berberon

New member
יד 2

אכן מקום נהדר למכור ולקנות אבל אין לי כוח לטלפונים, תיאומי ואנשים מסתובבים בבית. רוצה מישהו אחד שיבוא, ישים כמה שקלים וילך :) מפונק...

calila

New member
מי שמפונק משלם

או במילים אחרות, אם אתה מחפש משהו שיקח הכל - תצטרך או לתרום או למכור בחינם.... אם את רוצה לקבל שווי כספי ראוי אל תתפנק, פרסם מודעה בעיתון, במקומון או באתר אינטרנט מתאים, תוכל לרשום בה שאתה רוצה קונה אחד לכל המוצרים, כולם תקינים, ומוכן להתפשר במחיר, מי יודע, אולי ככה תמצא קונה ראוי אולם מפונקים לא מוצאים כלום, הם מצפים מכולם שיעשו עבורם, שיטפלו בהם, אלה לא עושים קופה....

yrnkrn

New member
אפשר למכור כמעט הכל באתר יד2

רק מה, במחיר נמוך עד נמוך מאוד.

אתר אגורה - פתרון נפלא

אנשים אשר זקוקים למוצרים שונים ישמחו לקבל ממך את החפצים השונים. החיסרון/יתרון - זוהי תרומה . מאידך אם אתה רוצה "לגייס" קצת כסף מהמוצרים האלה אז הפתרון הוא יד 2 או המולס וכיו"ב. וחוץ מזה מזל טוב לרגל המעבר לבית החדש

almog tech

New member
כדי לקבל כמה ג'ובות מהדברים

להכניס לאתר יד שניה כל פריט לגופו או תכולת דירה שניה או לחכות לאלטיזכן המקומי - את מה שנשאר ולדעתכם לא יקנו, תפזרו דרך אתר אגורה [חיפוש בגוגל יעלה את האתר]

למעלה