אלחיר בחיפה- להימנע!

maybeee

New member
אלחיר בחיפה- להימנע!

היינו באירוע בשבת. רוב האוכל היה מוכן מראש וחומם מחדש ברמה של לא אכיל. השיפודים "על האש" הוגשו אחרי יותר משעתיים מתחילת האירוע גם הם חוממו עד מוות והיו מחזה עוף(?!) ולא מבשר פרגית כפי שהוזמן. וגם זה לא הונח בצורה מכובדת במרכז השולחן אלא בקפדנות שיפוד אחד בדיוק לתוך הצלחת של כל סועד שאף אחד חס וחלילה יבקש מנה שניה ( לא שהינו מבקשים עוד מזה! ). ולקינוחים כבר כמעט לא היה לנו כוח לחכות ובדיעבד חבל שחיכינו: המלבי היה בטעם דייסה של תינוקות ולא אחת שהושקעה בה אהבה או יכולת קולינרית מינימלית, והבקלווה הייתה קנויה מאיזושהי קונדיטוריה והייתה דווקא בסדר אם כי הוגשה מאוד בקמצנות. האורחים יצאו עם הרגשה שבעלי האירוע מאוד קימצנו עליהם. משיחה מאוחרת יותר עם בעלי האירוע הבנו שזה כלל לא תאם את מה שהוזמן ושולם. לא הוגש קפה או בירות למרות ששולם עליהם. ובאופן כללי - אני לא אחזור למסעדה זו מרצוני הטוב ובוודאי שלא אזמין אירוע.
חובה לציין את המלצריות המאוד חמודות שיצאו מגדרן והתרוצצו כמיטב יכולתן, כאשר שאלנו אותם חזיתית האם הטיפ שרצינו לתת להן יגיע אליהן ישירות- התחמקו במבוכה והשפילו מבט. מחקירה יותר נמרצת הבנו שהטיפים כולם כולל הטיפ ששילם מראש בעל האירוע עבור מלצרים – מגיע לבעל הבית.
לסיכום: לא ממליצה בכלל!!!

salo22

New member
אלחר מעולם לא נכנסה

לרשימת המומלצים של הפורום, תחילת דרכה הייתה יותר בסדר אבל עברו כל כך הרבה שנים מאז (ומיקום כמובן) שזה לא רלוונטי. חבל שאנשים לא בודקים לפני, היה ניתן לחסוך אי הנעימות.

בשנותיה הראשונות בעוספיה

היא היתה אחת המסעדות החביבות עלי. הם היו אדירים.

כבר שנים לא אכלתי שם...

salo22

New member
הם היו נחמדים בכרמל

באמת לא רעים. אבל איבדו די מהר כמעט כל כיוון חיובי כשפתחו במקום הגרנדיוזי במרידיאן.

salo22

New member
אתה ממשיך לדעתי להתבלבל

אלחר התפרסמו כשאתה היית ילדון מאוד צעיר במיקום של המרכז הקטן בכרמל צרפתי.

לא, לא... אני בעניינים

וגם כילדון הייתי די בעניינים

הם התחילו בתל חנן במה שהיה אז הקוביה הצהובה הזו של החנויות/בתי עסק. רק אחרכך הם עבור לכרמל הצרפתי.

כמה מאכזב

הייתי פעם אחת שם לפני המון שנים כשהיו בכרמל צרפתי. זה היה לפני אולי עשר שנים. מילא האוכל הגרוע, אבל הניצול...

למעלה