אלו שפגעו בך...

אלו שפגעו בך...

אולי אלו שפגעו בנו המשיכו לדרכם אולי אפילו שכחנו אותם והם שכחו אותנו הפגיעה בזיכרון היא כמו כאב פיזי רק זוכרים את הכאב, רק זוכרים שכאב לנו המשכנו הלאה, הכרנו שוב, התאהבנו אפילו אבל מה שנשאר מהפגיעה זה הפחד הפחד העצום שדברים יחזרו על עצמם כל דבר שמזכיר את הפגיעה גורם להירתע לחשש נוראי שמכרסם בלי הפסקה שגורם לבלבולים כל דבר נבחן דרך עיני הפגיעה, הכאב שעברנו אומרים "אין חכם כבעל ניסיון" אולם מי היה רוצה ניסיון כזה?? אולי אנחנו חכמים זה לא אומר שאנו עושים את הבחירה הנכונה... לפעמים קשה לזכור שלמרות כל החשש והפחד הבחירה היא לא בידינו אנחנו מנסים להתווכח עם אלוקים, לעזור לו לבחור בשבילנו שמצבים כאלו מגיעים כדאי לזכור את הפסוק "הרפו ודעו כי אני השם"....

קבלללל

תלמד איך עושים את זה נכון: טיפ קטן
כשאתה מעתיק לינק ושם אותו בתיבה שנקראת ׳קישור׳, אל תשכח למחוק את ה Http://

קליט

New member
אסיר ציון אנטולי שרנסקי (אם אני לא טועה)

כשהגיע לישראל, שאלו אותו ; מר שרנסקי, איך החזקת מעמד כ"כ הרבה שנים שהיית כלוא בכלא הסובייטי הקשה ? . . . והוא השיב ; תמיד חשבתי שאני לא מפחד , - יהיה מה שיהיה - אני לא מפחד , וכשיצאתי מהכלא אכן שמעתי שרבי נחמן מברסלב אומר את זה "כל העולם כולו גשר צר מאוד, והכלל והעיקר לא לפחד כלל" . . . סוף סיפור . נכון שיש רגעים שהרגשנו רע ומר , עומק, תנסי להזכר ; זה היה כ"כ איום ונורא ? . . . . . . . . נראה ש לא הכל היה שחור, היו עוד צבעים ותחושות . . . זה היה קשה וגם ניסבל . > העיקר לא לפחד . איכשהוא אנחנו שורדים יפה, וממשיכים לחייך :)

מדהים כמה שזה נכון...!!

ואיזה כשרון כתיבה משובח.... לייק!! והסגירה עם הפסוק.... פשוט הייתה מושלמת! אל דאגה עוד יגיעו ימים טובים לישראל....

למעלה