אלו צמיגים ?

ערני222

New member
אלו צמיגים ?

למאזדה 3 , 2009 צורה ישנה ,חתך צמיג 1956515 -אלו צמיגים הכי מתאימים ?

enigo

New member
אני ממליץ על גודייר אפישיאנט גריפ

צמיגים מעולים, ובנוסף רכים יחסית, שזה יתרון במאזדה, שהיא קצת נוקשה.
חבר קנה במידה 205/55-16 לא מזמן ב-350 לצמיג, אז אני מניח שיעלה מחיר דומה גם במידה שלך.

ערני222

New member
שאלה להשוואה:

אם לפנצרייה -באותו המחיר 300 שח לצמיג ,590 לזוג ישנם :גודייר אפישנט גריפ,ברידגסטון ,טויו ,מישלין -מי מהם לבחור?

enigo

New member
מישלן אנרג'י סייבר +? מקביל לגודייר, מה שבא לך

ברידג'סטון גם כן מותג צמרת, אבל לא ממש אהבתי את הדור הקודם של הצמיג הירוק שלו, ועם הנוכחי אין לי נסיון.
טויו הוא מותג ביניים, עם צמיגים פחות טובים. באותו מחיר הוא בכלל לא אופציה לדעת.

ערני222

New member
בעייה: בפנצרייה יש גודיר ,אבל

הייצור שלהם בתורכיה ,ובהתאם מחירם 270 לצמיג...
אלא שבעל הפנצרייה מדגיש שהצמיגים התורכיים של גודייר אפישיאנס -לא משהו ,רועשים וחוזרים אליו להחלפתם .
מציג גנרל הגרמני .מה זה?

enigo

New member
לעזאזל, משהו נדפק בתפוז מהטלפון, כבר הודעה ארוכה שניה שנמחקת

כי הדפדפן מתרענן פתאום באמצע הכתיבה...
אז בקיצור - נראה לי שהוא מבלבל בין ארץ היצור (לגודייר יש מפעל גדול בתורכיה וחלק גדול מהצמיגים שלהם מגיעים משם, כולל שלושה או ארבעה סטים של אפישיאנט גריפ שהיו על מכוניות שלי ולא עשו שום בעיה) לבין דגם זול יותר של גודייר שנקרא איגל ספורט, והוא אכן צמיג די בינוני ורועש. גם המחיר שהוא ציין, שנמוך מדי עבור האפישיאנט גריפ, מחזק את דעתי שזה המקרה.
ג'נרל היא חברה בבעלות קונטיננטל, אבל עם פיתוח נפרד. היא חברה מהדרג השני ברמת העיקרון. יש להם צמיגי שטח לא רעים, אבל לא מכיר את דגמי הכביש שלהם. אם תיתן דגם מדויק אוכל לבדוק ברשת לגביו.

חן 1111

Active member
המחיר נשמע זול באופן חשוד מדי

אתה בטוח שזה דגם אפישנט גריפ?
בעיקרון אל תאמין לסיפורים של פנצ'רמכרים. וצמיג איכותי של יצרן איכותי - לא משנה איפה הוא מייצר אותו.
צמיגי ג'נרל ללא ספק פחות טובים (אם כי לא זבל).

למעלה