"אלו הם חיי"

"אלו הם חיי"

לפני 5 שנים חליתי במחלה (שם ארוך עזבו...) ואמרו לי בבית החולים שזה בגלל המשקל....שעלי לרדת במשך החמש שנים הורדתי והעלתי והורדתי והעלתי... לפני שבועיים בערך הייתי באילת וכבר שם התחלתי להרגיש לא טוב. לפני בדיוק 8 ימים נכנסתי למיון עם כאבי ראש חזקים והקאות והבדיקות העידו שהמחלה חזרה!!! היו לי נוזלים מסביב לגולגולת ובצקות בעיניים....על היום הראשון עשו לי דיקור מותני והוציאו את הנוזלים והלחץ ירד אבל הכאבים לא נרפאו...היום חזרתי הבייתה ובמבט לאחור אני יזכור טוב טוב את הימים האלה שלא הכרתי את עצמי והייתי צריכה להיות תלויה באחרים(בכל דבר) הפתרון לבעיה או למחלה זה אך ורק דיאטה...אז צריך להתחיל בעבודה :( סליחה שככה נפלתי עליכם אבל הרגשתי צורך עז לשתף :)

rotemotek1988

New member
רק בהצלחה ותרגישי טוב...

נשמע קשה מאוד לחוות את זה אני מאמינה שאת חזקה ושתצליחי בדיאטה הזו כי אחרי הכל אין לך ברירה זה החיים שלך תלויים בה... אז הנה
ותהיה חזקה!

../images/Emo24.gif נורא עצוב אך עם זאת

מבלי להכיר אותך ורק ממספר המילים שכתבת אני יכולה להבחין בבחורה מאוד חזקה נפשית ופיזית ורוצה לאחל לך שתהייה לך שנה מדהימה ונפלאה. המון בריאות ואושר והלוואי שלא תצטרכי לסבול יותר . נשיקות הילה

נופ18

New member
../images/Emo201.gif

אל תדאגי! בעזרת השם תעברי את זה גם הפעם! אסור לך להתייאש, יש לך את כל התמיכה שאת רוצה מאיתנו! וזה למען הבריאות שלך ולמען זה שתרגישי טוב, זה בישבילך. גמלי אמרו להוריד במשקל בגלל שעברתי ניתוח בגב, ואני מבינה שאין ברירה כי זה לטובתי, כי אני רוצה להיות בריאה ולא כל הזמן להיגרר מחדש אל בתי החולים. אל תתיאשי! בסוף יהיה טוב! קבלי חיבוק ענקי ענקייי!!

למעלה