אלו היו ימים קשים..

sukyel

New member
תשמע....

באמת קשה...כמובן שהועלו הרבה תאוריות קשר והכל... אני מאמין שהוא לא התאבד....סביר להניח שרצחו אותו כשגילו או שהוא יביא יותר כסף בתור מת מאשר כשהוא חי...ומותו סימן באמת את תחילת מות הגראנג'... בכל מקרה...אני הייתי בכיתה א' כשקורט "מת"...ולא ממש הבנתי מה קורה..חוץ מזה שהזמר של נירוונה מת....כתה א'... אם מדברים על דיכאון ממוות...זה קרה יותר כאשר ליין סטיילי נמצא ללא רוח חיים...כבר הייתי בוגר יותר..בכתה ט'..והבנתי משהו מהחיים שלי.. למרות, שממש תפסתי שהוא מת רק אחרי כמה ימים ואז ממש הייתי מדוכא... אני גם לא ממש מכיר את החומר של אליוט ככה שאני לא ממש מעריץ וזה לא הכי קרוב אליי...אך בהחלט מדכא שככה הולכים אנשים טובים... היה חזק!אגב...אתה מנס ציונה?

Layne Staley

New member
לא מזלזל אבל....

בגיל 11 לקחת את זה כל כך קשה? זאת אומרת , יכול להיות שהמחשבה שלך כבר בגיל כל כך קצר היתה די בוגרת אבל בסדך כלל בגיל 11 לא מבינים בכלל מה זה מוות.... בכל מקרה , הלוואי עלי שבגיל 11 הייתי שומע נירוונה . זאת אומרת את נירוונה אני לא ממש אוהב אבל מוזיקה בסגנון הזה . בגיל 11 אני מאמין שלא שמעתי שום דבר רציני , בטח רק רדיו. ב94 הייתי בן 8 , אני מאמין שלא ידעתי מה זה בכלל ארצות הברית . אבל כאשר ליין סטאלי מת הייתי כבר בן 16 ובהחלט לקחתי את זה קשה. והאמת היא שזו באמת היתה הפעם האחרונה שבכיתי.

למעלה