אלוקים עזור לי

H E L P m e

New member
אלוקים עזור לי

אני כבר מיואשת מעצמי, מהחיים אין לי בעיות בזוגיות ולא במשפחה אבל זה לא מה שנותן לי להרגיש יותר טוב לגבי ולגבי העולם. רע לי פשוט רע לי כשאני מתעוררת עד שאני הולכת לישון אני חושבת מה יש לי בחיים האלה ולמרות שהתשובה ברורה הרי אני לא מסכנה יש לי את החברים ואת המשפחה ואני די פעילה אבל זה לא מספיק. מה שמאפיין את התקופות האלה הם המחשבות הרעות שיש לי, מחשבות שאני לבד שאף אחד לא מבין ולא רוצה להבין, שאני מוזרה ואנשים רק רוצים לברוח ממני הגעתי למצב שאני לא יודעת מה אמיתי ומה לא. אני מרגישה שהשפיות שלי בורחת ממני ואני כל הזמן מנסה להגיע למה שאמיתי אבל אני אף פעם לא בטוחה שאני שם, אף פעם!!!! כל מה שאני רוצה זה לנוח אני לא יכולה לסבול כבר את כאבי הראש, את הבכי בלילות,את השינוים הקיצוניים במצבי הרוח ובתיאבון, את המשחק הזה כלפיי העולם שהכל טוב אבל הכל לא טוב אני מרגישה רקובה ואני יודעת בתוך תוכי שרואים עליי את זה אבל אף אחד לא מבין למה... אני לא רוצה למות אבל אני לא יודעת עוד כמה אני אוכל לסבול ככה בבקשה אלוקים עזור לי

Sam Anand Nityo

New member
נשמה יקרה וטהורה

את עוברת משבר רוחני... אני מכיר את המשבר הזה... המשבר הזה קשה במיוחד לאלו שלכאורה אין להם בעיות בחיים. הם לא מצליחים להבין מה לא בסדר.. הנשמה צמאה, קוראת וזועקת לקרבתה של הנשמה הבוראת, האוהבת. אני רק רוצה לשתף אותך באנקדותה מעניינת. הסינים אומרים "משבר" ו"הזדמנות" באמצעות אותה מילה. מה שאומר שעל-פי תפיסת העולם המזרחית, הרוחנית, "משבר" זה בעצם הזדמנות. הזדמנות לצמיחה, לגדילה. במקרה שלך מה שקורה לדעתי זו קריסה של כל המוכר והקיים בתפיסה שלך את המציאות.. זו בעצם הכנה לשלב הבא בחייך! זה שינוי! שינוי מבורך!! האמיני לי... נצלי את ההזדמנות, וקבלי את האומץ לצעוד אל תוך השלב הבא הזה. האומץ קיים בך, יקירה. מעולם לא חסר לך, אהובה. יש אנשים שמוכנים לתמוך, להדריך, לסייע, לתת יד, או כל דבר שתבקשי שאפשר לתת. פה בפורום, מסביבך, במקומות שעוד לא התבוננת בהם. אני כבר עברתי תקופה חשוכה שכזו בחיים. אני עשיתי את הצעד. אני נמצא כעת מעבר לחומת האי-ודאות הזאת... רק דעי לך שיש אור בקצה המנהרה החשוכה שאת הולכת בה כעת. אל תחששי.אל תתיאשי. אל תפחדי. האהבה שמחכה לך היא אין-סופית וחסרת גבולות... רק היי אמיצה לקבל אותה. אני מאחל לך בהצלחה, ושולח לך הרבה אהבה.
(ק)סם. (נ.ב: קראי את הציטוט באנגלית שכתוב פה למטה, זה יכול לתרום לך)

H E L P m e

New member
את האהבה שאני צריכה

אני אקבל רק בעולם הבא אני רק רוצה להיות מסוגלת לנשום כל עוד אני פה

רשף כשף

New member
המסע הכי גדול

מתחיל בצעד אחד קטן... עצה שלי בשבילך- תתחילי, ואל תשכחי לנשום! לאט לאט אבל בקצב הנכון את תתחילי להרגיש יותר טוב, כי מהמקום הזה ניתן רק לעלות! אם הייתי יכולה לתת לך עוד עצות, הייתי נותנת, אבל לפי מה שאני רואה, ההתנסות היא זו שהכרחית בשבילך כרגע. תתחילי, רק צעד אחד קטן... ואם תצטרכי עזרה, אנחנו כאן בשבילך!

למעלה