אלופים ישראלים

soso_sami

New member
תיסלם ושאפו

אכן ביצועים מדהימים לכל השייטים הישראלים. התחלה קצת צולעת עם המשל מקרטע ופינלה מדהים. שייטים מקצוענים ונהדרים. כן ירבו!!! חבל ששירי נעלמה מהתחרות כמעט לחלוטין.

Alex33

New member
במה שקשור לים, החברה במיכמורת...

יש להם את זה, כל הכבוד לאלופה- ולגל פרידמן במקום שלישי..גם שם זה לא פשוט להחזיק מעמד בספורט תובעני זה..

ברכות וגאווה../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

יש לנו אלופת עולם,ואין גאווה גדולה מזו.אך שמחה זו מהולה בכעס גדול.אתמול בחדשות 20.00 של הערוץ השני,נפתח בפסטיבל שמעון פרס שכבודו במקומו מונח.ומתי דווח על ההישג הגדול של לי קורזיץ?בשעה 20.27.אותי זה מקומם,ולפי סדר עדיפויות,שבו משדרים חדשות הוא כזה,לא נותר לי אלא להבין שכך נראה הספורט ההישגי שלנו.ושוב ברכות חמות ללי קורזיץ.

../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

הללויה. מאד קשה להיות שייט תחרותי. היה קשה בעבר,ובטח עוד יותר קשה בהווה. רגעי ההצלחה מעטים. והמאמצים רבים. וכשרגע כזה קורה, אל תתנו לו להגמר מהר. הללו וחגגו ושמחו וזכרו. תיסלם

ליי היא משלנו!!!!!!!!!!

"אני רוצה להבטיח מקום באולימפידה" ליי אמרה ביציאתה "" וחזרה בלי מילים ברצוני בתור גולש שרוף לאחל לליי הצלחה ואושר ועוד יותר בהצלחה שיהיה באתונה היא הדור הבא!!!!!!!! גם ברכות לגל פרידמן שזכה במקום השלישי!!!!!! לא נורא גל לפעמים הבנות פשוט יותר טובות!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה