שאלה מעניינת שאינני יודע בדיוק כיצד לענות עליה
הפוךשאלה מעניינת שאינני יודע בדיוק כיצד לענות עליה
אם אני למשל מנהל בית ספר
לית מאן דפליג שאסור לי כמנהל בתפקיד להביע דיעה פוליטית באמירה או מעשה
לית מאן דפליג שאסור לי גם להציג את עצמי בזמן פעילות פוליטית כמנהל בית ספר
למשל, אם אני מתראיין לטלויזיה מביע דעה פוליטית ורשום שאני מנהל בית ספר גם זה אינו תקין .
אבל מה אם אני בזמני החופשי משתתף במעשה פוליטי כלשהו
אינני כולל בעניין את תפקידי או משתמש בו
אבל מכיוון שאני מפורסם בקרב ציבורים מסויימים הרי שהם מזהים אותי
האם במקרה כזה אני נחשב למנהל שהביע עמדה פוליטית ?
אני אקצין
לפני מספר שנים נתגלתה מורה באירופה שבערבים עסקה בחשפנות
האם צריכה להיות לזה השפעה על עבודתה ?
נניח שמוכח שבעבודתה היא דמות חינוכית לכל דבר .
שם לא קיצצו.משום מה אף מורה בבית ספר חרדי לא התלונן/ה על משכורת נמוכה מדי, מה שאומר ש-99% שמשכורות המורים והמורות במגזר החרדי גבוהים בהרבה מהמשכורת במגזר החילוני/ממלכתי למורים/מורות.
זה בדיוק העניין, שם אף פעם לא מקצצים.שם לא קיצצו.
שם המשכורות נמוכות גם ככהשם לא קיצצו.
לפי החוק זה לא אותו דבר בדיוק?משום מה אף מורה בבית ספר חרדי לא התלונן/ה על משכורת נמוכה מדי, מה שאומר ש-99% שמשכורות המורים והמורות במגזר החרדי גבוהים בהרבה מהמשכורת במגזר החילוני/ממלכתי למורים/מורות.
ממתי החרדים מקבלים רק מה שמגיע להם כחוק, מצאו אלף ואחת פטנטים לתת להם הטבות מפלות מתחת לשולחן. כמו שאת הפטור מגיוס מסדרים להם מקדימה, גם את המשכורות לרבנים, למורים, וגם את הקצבאות, שום דבר הם לא מקבלים בהתאם לעיקרון של שוויון בפני החוק, תמיד יש להם פריבילגיות של מורמים מהעם. כמו שגם לעבריינות של ערביי ישראל המשטרה טומנת את הראש בחול כמו בת יענה ומאפשרת להם לרכוש נשק לא חוקי ללא הגבלה ולהקים משטר פיאודאלי שלא כפוף לשלטון המרכזי ברשויות שלהם.לפי החוק זה לא אותו דבר בדיוק?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.