אלופה עונה 3 כתבה!!!!!!

WTF?!../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

זה נראה לי לא אמין בגרוש
מיטל גל תחליף את לירז?! משהו מסריח לי פה

לולי 180

New member
מה זה?!!?!??!

מיטל גל תחליף את לירז?! איך בכלל היא יכולה להגיע לרמת משחק של לירז..!? וזה לא שיש לי טענות לגבי המשחק של מיטל גל אבל לירז הרבה יותר מנוסה ומוכשרת ממנה... ואם באמת זה נכון... אז מה עם התפקיד של ריטה? הוא יעלם סתם ככה ופתאום נראה את מיטל גל בתור "מיטל"?

shirazlovemor

New member
מאכזב

התאכזבתי לגלות שלירז לא תמשיך לשחק- מה שאומר שאין יותר את הזוג המקסים ביותר בתוכנית לטעמי, סער וסימה והתאכזבתי שריטה הולכת להחליף סטייל, כי מה לעשות, רגילים ואוהבים את ריטה שלנו כמו שהיא

linoy7

New member
איפה מצאת את זה?!../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

אין בוואיינט כלום על זה.. אני מקווה שהכתה הזו לא מזויפת
ז"א.. שמישהו "הכין" אותה

danit1234

New member
אוי לא \:

ידעתי שהיינו צריכים לסיים את זה בעונה אחת ולהשאר עם טעם טוב בפה ולא ממ למשוך לעונה שניה ושלישית ומיטל במקום לירז?WTF?

מההההה?מיטל גל?../images/Emo2.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif

הגבתי מיקודם אבל לא קראתי את הכתבה אני לא מאמינהההההההההההההההההההההההה מה היא קשורה?
איך אפשר להשוות אותה לירזי
=///

mikmikonet

New member
מיטל לא הולכת להחליף את לירז לגמרי.

אתם לא קוראים עד הסוף. לפי הכתבה הזאת (שלדעתי שקרית, כן? אין מצב שדבר כזה יקרה, ועוד דווקא ריטה) כתוב שלירז לא תמשיך אבל דמותה של ריטה תוגדל פי 5, כלומר שריטה תהיה דמות ראשית ודמותה של מיטל אוגניסיאן לא תמשיך בכלל. מפרסם הכתבה, מעניין ששמת פה דווקא תמונה של הכתבה, איפה הכתובת שלה באינטרנט? חיפשתי בגוגל את כותרת הכתבה וגם מספר משפטים ממנה ולא מצאתי כלום... יכול להיות שזה אמיתי ושאני סתם מאשימה עכשיו, ואם זה ככה אז סליחה מראש. אבל זה נראה לי די בולשיט

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifאני רוצה טלנובלה חדשה !

סבבה, עונה שניה אני עוד איכשהוא מקבלת אבל כמה אפשר למחזרררררר !?

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifזה מפוברק אנשים! תרגיעו!

תסתכלו על התמונה! רואים שהיא מפוברקת. ולא הוא לא נתן קישור אלא צילום? בקיצור: מבחינתי זה בולשיט עד שלא יוכח אחרת

למעלה