אלוף הפאנטסי ליג!

אלוף הפאנטסי ליג!

לאחר 16 שבועות מעייפים ומותחים זכיתי בליגת הפאנטסי שלי. רציתי להודות לכל אלו שעזרו לי בחצי הגמר.צירפתי תמונות של העונה שהייתה לי להנאתכם.

Yo-man

New member
שאני אבין - ניצחת וחסר לך משחק ?

אתה אמור לקבל עוד נקודות עבור בריידי ובכל זאת כבר ניצחת ? כל הכבוד !!!

videoman

New member
ברכות. אתה יכול להסביר קצת יותר?

מה זה בדיוק המשחק הזה? איפה ואיך משחקים??

הסברים

כן חסר לי לשחק עוד עם טום בריידי אבל הבטחתי את הניצחון בזכות 17 הנקודות של הפאקרס נגד ההגנה של שיקגו. את המשחק משחקים ה www.nfl.com צריכים להירשם ולבחור לאיזה ליגה להצטרף יש ליגות של 10 12 14 וכו',יש דראפט ומועד סיום העברות.המשחק די פשוט כל שבוע אתה מעלה הרכב שחקנים לפי הבחירה שלך והם מקבלים ניקוד לפי קטגוריות.הפרס למקום הראשון הוא כרטיס לסופרבול,למרות שאני צריך לראות בתקנון מה קורה למי שזכה והוא לא תושב ארה"ב.

ofribecker

New member
אם כבר פנטאזי

אני עליתי לגמר הליגה שבה אני משחק וכרגע, לפני מאנדיי נייט התוצאה היא 72 - 65 לרעתי, אבל... בהרכב שלי יש את טום בריידי וגם את הגנת ניו אינגלנד. בהרכב של היריב שלי כל השחקנים כבר שיחקו. אני צריך 8 נקודות מבריידי והגנתו כדי להיות אלוף. 8 נקודות של קווטרבק זה טצ'דאון אחד ועוד 100 יארד באויר או לחילופין בהגנה זה לספוג 1 - 6 נקודות + לקחת אינטרספשן ושני סאקס. ואם זה בא ביחד, זה אפילו קל יותר... כך ש... טפו טפו טפו... אם לא יקרה משהו ממש בלתי צפוי, גם אני אהיה אלוף.

מזל טוב

ברכות לדיפלומט הישראלי שלנו בנכר . אני גם מכור לפנטזי ליג בכמה אתרים שונים מESPN דרך FOX וNFL/COM עד יאההו- וזה אמנם המון השקעה שמשתלבים על שעות של הנאה ואם יש תוצאות בסוף העונה, בונוס ענקי עם סיפוק נוסף .

ofribecker

New member
הפאנטזי שלי ../images/Emo58.gif NE-NYJ

לאור הישגיהם של טום בריידי והגנת הפטריוטס הלילה במאנדיי נייט, הקבוצה שלי תזכה ככל הנראה ב 19 נקודות (13 מבריידי ו 6 מההגנה) אז אני אלוף!!! לאחר שניצחתי 84 - 72 במשחק הגמר של ליגה בת 10 קבוצות, במתכונת ראש בראש באתר של YAHOO. (ליגה מספר 155644 של Yahoo Public). איזה כיף.

ofribecker

New member
לא יודע, יש פרס???

נדמה לי שיאהו עושים הגרלה בין כל אלופי הליגות על משהו (טיסה לסופרבול או משהו כזה) אבל אני חושב שזה לא תופס לגבי חו"לניקים. בכל מקרה - תוצאה סופית ורשמית: ניצחתי 89 - 72 וזכיתי באליפות.

למעלה