אלוף הארץ לשנת 2004 הוא...

אלוף הארץ לשנת 2004 הוא...

מחכים שולנסי יתבגר וייחשב את הליגה האחרונה... כרגע היחיד שמחזיק בתוכנת החישוב ומוכן לחשב הוא עמיר. ברגע שיהיו תוצאות אני אפרסם אותם פה.

חגי

New member
מדהים - לא יאומן - התרגשתי - האמנם?

פעם ראשונה שהצלחת להטות את הפועל העברי בכיוון הנכון ואצטט מהודעתך: "...אני אפרסם אותם פה. רק על זה אני מוכן לארגן לך מקום 3 בליגה!

מישהו זוכר את הפרמטרים של הליגה?

אני ישמח(חגי צמרמורות?..
לקבל אותם

ג ל נ ט י

New member
הבנת נכון - אני לא מנקד

אני עם הליגה גמרתי - תפרסמו בבקשה את התוצאות באתר של דודו. מצידי שעמיר ינקד, יתן לעצמו בונוס, יכניס נתוני ספונסר, ויערוך את דפי האינטרנט עם תצלומי רעמת השיער המדהימה שלו שמתנפנפת ברוח. לי זה כבר לא אכפת (ונראה לי שזה לא ממש משנה לכם), אתם לא מחפשים לתחקר ולא מגיע לכם שישקיעו בכם.

ג ל נ ט י

New member
זה לא זה

אני עובר תקופה של חוסר מוטיווציה וגם יש לי לחץ בעבודה, כך שהשילוב הוא הקש האחרון, המסמר בארון, הפציצוץ בנתיכון. אם אין לי יכולת להשפיע ולעצב את איך שנראית הליגה, ולשנות את הגישה של המתחרים (והוועד שאמור לגבות את כל הענין), אז אין לי שום אינטרס לעשות כאן משהו. כל המטרה היא להפיק מהענין הזה משהו לטובת הכלל, וכנראה שהכלל לא ממש רוצה שילחמו בשבילו. אין לי חשק וזמן לעדכן את דף האינטרנט, אין לי זמן להשקיע בטרקים נגמר לי הסוס לפני קו הסיום - אני מתנצל על כך, ואין לי הרבה מה להוסיף. אני יודע שזה לא פיר, אבל התנדבתי מרצוני למשימה הזו, ומרצוני אני עוזב את האחריות המפוקפקת שנטלתי על עצמי. בהצלחה לעמיר או מי שזה לא יהיה עם הניקוד.

למעלה